@kyliejenner //

Instagram

Rumenilo je savršen višenamjenski proizvod koji svaka žena treba imati u svojoj kozmetičkoj torbici, a pogotovo ako se radi o kremastom proizvod koji se besprijekorno stapa s kožom. Može se koristiti na obrazima za prekrasnu i zdravu boju na licu, ali i na usnama i kapcima kao osvježenje već napravljenom makeup looku.

@kyliejenner

Kylie Jenner obožava u rumenila te je ovoga puta posebnu pažnju posvetila novoj formuli i pigmentaciji ovog praktičnog proizvoda za “on the go” nanošenje. Kako saznajemo iz njezinog posta, nova rumenila će biti nove laganije formule, ali dovoljno pigmentirana da je jedan potez dovoljan. Rumenila ostavljaju blagi mat trag, a Kylie tvrdi kako boja traje cijeli dan.

@kyliejenner

Nijanse variraju od ružičaste do duboke crvene, a Kylie je kao i uvijek oduševila sa zanimljivim imenima njenih nijansi; Breakfast in Bed - jarka ružičasta boja, Meet Me There - nježno ružičasta, Play for Keeps - narančasto crvena, Make Him Blush -  tamno ružičasta, Hey Sugar - svijetla koraljna i Never Too Much -  bordo nijansa. Dostupni su od 24 travnja!

Ljepota