Profimedia //

Uvod o Celine Dion nije potreban s obzirom na to da smo manje-više svi upoznati s njezinom impresivnom karijerom koju su obilježili neki od najvećih glazbenih hitova poput pjesme "My heart will go on" iz poznatog filma Titanic. No, iako ima jednu od najimpresivnijih glazbenih karijera modernog doba, Celine su kroz život pratili brojni izazovi, a jedan od najvećih je Stiff Person Syndrome - neurološko stanje s kojim se Celine bori već nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Nakon što je službeno otkrila dijagnozu u prosincu 2022., Celinina borba s bolešću, koja je utjecala na njezinu sposobnost izvođenja, postala je javno poznata. Unatoč izazovima koje je prošla, Celine je odlučila podijeliti svoju borbu kako bi potakla svijest o ovom problemu, pa je u odsustvo s glazbene scene snimila dokumentarac koji najbolje prikazuje kroz što je sve prošla, ali i govori o ljubavi prema glazbi koja joj je pomogla u nekim od najgorih trenutaka u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Dokumentarac će se prikazati na Prime Video platformi, a prije koji dan je objavljen i službeni datum prikazivanja - 25. lipnja. Režiran od strane poznate redateljice Irene Taylor, dokumentarac bilježi godinu dana u Celininom životu i obećava nefiltriran pregled nekih od najnemoralnijih trenutaka u njezinoj bogatoj karijeri.

@celinedion

Priključujemo se brojnim obožavateljima koji s nestrpljenjem iščekuju datum izlaska jer smo sigurni kako će dokumentarac uspješno prenijeti Celinin nepokolebivi duh i poslužiti kao odlična inspiracija kako ići kroz život uzdignute glave i onda kada je najteže.

 

Pop kultura