Bella Hadid
@orebella //

Bella Hadid

Hadid, koja je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima, rekla je u ekskluzivnom intervjuu za WWD da je "uvijek imala averziju prema alkoholu u parfemima", što je bio jedan od razloga za stvaranje jedinstvenih formula koje spajaju njegu i mirise kože.

Salted Muse
@orebella

Salted Muse

Zbog dvofaznih formula, mirisi se moraju protresti da bi se aktivirali i proželi sastojcima koji njeguju kožu, uključujući 'Ôrəlixir bazu koja je formulirana s hidratantnom snježnom gljivom i mješavinom kamelije, badema, masline, jojobe i shea ulja. Druga faza formule uključuje mješavinu eteričnih ulja i finih mirisnih nota. “Željela sam da ga ljudi koriste i cijene svaki dan, te da osjećaju da im je dan bolji zbog toga. I zato sam odabrala dvofaznu formulu s hidratantnim učinkom’’, izjavila je Hadid u intervjuu za WWD.

Bella Hadid
@orebella

Bella Hadid

Tri genderless parfema Window2Soul, Salted Muse i Blooming Fire su inspirirana Bellinim sjećanjima, dok je pakiranje zamišljeno kao moderan pogled na majčinu vintage kolekciju parfema. Bella je razvila mirise u suradnji s mirisnim kućama Firmenich i Robertet, te odaje počast ljekovitim blagodatima prirode. Cijena tri mirisa je 35 dolara za 10 ml, 72 dolara za 50 ml i 100 dolara za 100 ml. Zlatni stalak za parfeme koji odgovara bočicama od 100 ml također se može kupiti za dodatnih 35 dolara.

WIndow2Soul
@orebella

WIndow2Soul

Window2Soul je cvjetni miris koji uključuje ružu i jasmin prije nego što prijeđe u note limuna i završi tonka grahom. Salted Muse je drvenasti morski miris koji se otvara morskom soli, ružičastim paprom i akordom maslinovog drveta prije nego što otkrije srčanu notu lavande i bazu drveća i oštrog jantara. Blooming Fire je više tropski miris s tahićanskim monoi cvijetom, s klasičnim notama pačulija i bergamota.

Blooming Fire
@orebella

Blooming Fire

Salted Muse
@orebella

Salted Muse

Uz mirise se lansira i 'Ôrebella's Alchemy Foundation koja ima za cilj podržati organizacije s minimalnom donacijom od 1 posto ukupne neto prodaje. Organizacije koje trenutno surađuju sa zakladom uključuju Lower East Side Girls Club i PATH International.

Ljepota