Refy
Instagram //

Refy

Vjerojatno svi znamo barem jednu osobu koja u svim torbama i džepovima ima balzam za usne. Iako se to može učiniti ekstremno, zaista je potrebno više pripaziti na kožu usana za vrijeme jesenskih i zimskih dana. U tim vremenskim uvjetima uvijek dolazi do sušenja i pucanja usana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REFY (@refybeauty)

Zbog ovoga je važno koristiti balzame koji na popisu sastojaka imaju shea maslac, pčelinji vosak, bademovo i kokosovo ulje. Ovi sastojci rade na tome da zadrže vlagu u usnama. Pilinzi za usne također pomažu ako primijetite da usne trebaju više brige i njege. Nježni piling će ukloniti mrtve stanice kože i usne će biti glatke i spremne za sve proizvode koji dolaze. I inače je dobro napraviti piling prije nanošenja ruža, pogotovo ako se radio crvenom. Vjerojatno sve sastojke za piling imate u svom kuhinjskom ormariću, a to su med i šećer. Jednu žličicu meda pomiješajte s malo šećera i nanesite na usne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REFY (@refybeauty)

Preporučuju se proizvodi koji u svojim formulama imaju što više prirodnih sastojaka, te oni koji ne sadrže alkohol i dodane mirise. Poznato je da alkohol isušuje kožu, te kako sintetički mirisi mogu dovesti do iritacije kože. Ne zaboravite i na unutarnju hidrataciju koja je neophodna kako bi se vidjeli rezultate one vanjske!

Elle Izbor

MBR Basic Lip ID – balzam za savršeno njegovane usne
Promo //

MBR Basic Lip ID balzam za savršeno njegovane usne

MBR Perfect Lip hidracijski balzam za savršenu njegu usana
Promo //

MBR Perfect Lip hidracijski balzam za njegu usana

MBR High Protection Eye & Lip SPF 50
Promo //

MBR High Protection Eye & Lip SPF 50

Ljepota