Profimedia //

Meghan Markle prije koji dan je viđena na ekskluzivnom G9 Ventures ljetnom summitu u Hamptonsu. Događaj, održan u luksuznom imanju Amy Griffin i njezinog supruga okupio je brojnu američku elitu, a Meghan je kao i uvijek događaju uspješno prilagodila svoj modni izbor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan's Fashion (@meghansfashion)

Odjevena u elegantnu bež lanenu kombinaciju brenda St. Angi s dodatkom Cartierovog nakita i sunčanih naočala Heidi Merrick, Meghan je savršeno utjelovila ležerni, ali sofisticirani dress code događaja.Komplet je uključivao široke lanene hlače i dugi laneni prsluk s otvorenim leđima koji je, ako se pita Meghan, must have za ljeto. 

Bivša vojvotkinja, koja se priprema za lansiranje vlastitog lifestyle brenda, iskoristila je priliku da se poveže s utjecajnim osobama i prikupi vrijedne savjete o poduzetništvu, pa je tako ovah summit poslužio kao događaj za raspravu o najnovijim trendovima u poslovnom i zabavnom svijetu.

Za Meghan je to bila prilika za prikupljanje inspiracije i možda poticanje suradnji, a njezin modni odabir svakako joj je pomagao u tome da još jednom naglasi svoj neupitan osjećaj za eleganciju i sofisticiranost. 

Moda