Foto: Instagram
Foto: Instagram //

Foto: Instagram

Francuska manikura već je dugo vremena predvodnik elegancije u beauty svijetu, a posljednji trend daje mu jednu razigranu notu koju karakterizira ružičasta boja. Osim što su savršen izbor za ovo vrijeme godine, ružičasti french daje jedan twist klasičnom izgledu, a bez obzira na to volite li suptilan dodir pink nijanse ili hrabar, upečatljivi dizajn, u nastavku donosimo 5 ideja koje mogu poslužiti kao inspiracija za sljedeći odlazak na manikuru.

Različite nijanse roze

Ova manikura temelji se na nekoliko različitih nijansi roze boje. Umjesto jedne nijanse, vrh svakog nokta je obojan drugim tonom, od tamnijih do svjetlijih. Pomoću ovog efekta postiže se razigrani dojam i odlična je alternativa ako želite malo začiniti klasičnu manikuru. Najbolje od svega je što imate potpunu slobodu, pa se možete odlučiti ili za 5 različitih nijansi roze, ili za samo dvije koje će obilježiti vrh svakog drugog nokta.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 

Dodir narančaste 

Već znamo da su narančasta i ružičasta boja moćan par, a to potvrđuje i ova efektna, a jednostavna manikura. Pomoću kontrasne narančaste lako možete kreirati upečatljivu bazu koja se savršeno "ljubi" s rozim vrhovima noktiju, a kako biste sve izblendali, dovoljna  je samo jedna manja spužvica i malo strpljenja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

 

Suptilna elegancija

Možda i najjednostavniji trik je da svojoj klasičnoj bijeloj francuskoj manikuri dodate tanku ružičastu liniju na dnu vrha. S ovom mainkurom zadržat ćete klasični french izgled, ali uz suptilan dodir ružičaste kojem malo tko može odoljeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Haidar (@heluviee)

 

 

Efektni dodaci

Podignite svoje ružičaste nokte s cvjetnim dizajnom za dodir ženstvenosti i šarma ili blistavim kamenčićima za dodatnu dozu glamura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Scarlett Bryant Nails (@rsbnails)

 

Magic baby

Za slatku i sofisticiranu manikuru svoj ružičasti french lako možete prekriti suptilnim šljokicama koje stvaraju magičan efekt na noktima. Ovisno o vašim preferencijama, šljokice mogu prekriti mali dio nokta ili ukoliko preferirate deblji french, šljokice mogu zauzeti veći dio nokta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B. Jordyn (@b.jordyn_nails)

 

Ljepota