Dior SS21
Imaxtree by Launchmetrics //

Dior SS21

Znanstveno gledano, pomrčina sunca nije ništa drugo osim sudara putanja Mjeseca i Sunca, što za rezultat daje ogromnu sjenu na površini zemlje. Neopisivo iskustvo koje mnogi od nas tek priželjkuju, pošto će se prva potpuna pomrčina s europskog kontinenta vidjeti tek za dvadesetak godina, no astrološki utjecaji ovog fenomena ponekad nisu toliko dobrodošli.

Astrološki gledano, pomrčine su mladi i puni Mjeseci na steroidima. Poznata astrologinja i spisateljica Susan Miller je jednom prilikom izjavila kako pomrčine sunca imaju transformativnu snagu poput tri mlada Mjeseca odjednom. Ako ste iole upućeni u što treba raditi tijekom mladog Mjeseca, odnosno manifestirati nove početke i u život uvoditi novu energiju, to ovdje više ne vrijedi. Posebice ako uzmemo u obzir trenutni i ozloglašeni retrogradni Merkur, planiranje i započinjanje velikih stvari biste trebali ostaviti za razdoblje nakon sezone pomrčina (očekuje nas još jedna Sunca i dvije Mjeseca). Ipak, koliko god dramatične bile, pomrčine su odlični pokazatelji što ili koga trebamo uvesti ili izbaciti iz naših života. Donosimo vam sedam savjeta kako što bezbolnije proći kroz naredni astrološki period!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zubuyer Kaolin (@the.z.axis)

Stižu vam iznenadne vijesti

Oštra sjena pomrčine može sakrivati, ali i otkrivati. Češće je u pitanju ovo drugo, a uzburkani planeti mogu ubrzati protok informacija koje dolaze do vas. Ugodne ili neugodne, možete očekivati svakojake vijesti u narednom periodu.

Pozabavite se svojim emocijama

Pomrčine, vjerovali ili ne, otkrivaju pravo lice nas i okoline. Iritabilnost je česta pojava nedugo nakon pomrčine, a brzoplet jezik nam itekako može napraviti štetu u međuljudskim i poslovnim odnosima. Preporučuje se smirivanje tenzija u svakoj mogućoj situaciji.

Dior SS21
Imaxtree by Launchmetrics

Dior SS21

Očekujte promjenu planova

Dodamo li u ovaj koktel malo trenutnog retrogradnog Merkura, definitivno očekujte kašnjenje i otkazivanje planova. Zapamtite da u ovom razdoblju treba ostati fleksibilan, te se nositi s naglim promjenama.

Svaki kraj može biti novi početak

Potpune pomrčine Sunca redovno označavaju kraj jednog razdoblja života, te početak drugog. Neki završeci će vam se u ovom razdoblju činiti dramatičnijima nego inače, no ne brinite, pomrčine redovno osvjetljavaju put nekom

Pomrčina vam pada blizu rođendana? Proslavite dvostruko!

Ako vam je ova ili neka od narednih pomrčina ove godine pala blizu rođendana, napravite što veću proslavu! Razni astrolozi govore kako su godine života koje su počele blizu neke pomrčine od izuzetne važnosti, a pada li vam rođendan u roku pet dana prije ili nakon nje, ta će vam godina biti jedna od važnijih u životu!

Horoskop