Instagram
//

Instagram

Ako ste jedni od onih sretnika koji su već "odradili" prvi kupanac ove sezone onda vam moramo reći kako vam uistinu zavidimo. Temperature za ovo doba godine, složit ćete se, nisu normalne, pa iako svake godine jedva čekamo otići na more, ove je naše nestrpljenje još intenzivnije. Kako god, ako već ne možemo uživati na plaži, onda barem možemo uživati u shoppingu, a ima li išta bolje od shoppinga za more?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica De Oliveira (@jessideoliveira)

Odgovor na to pitanje već znamo, no složit ćete se kako shopping za more ne uključuje samo kupaći kostim, već cijeli niz potrebnih stvari koje olakšavaju dan na užarenoj plaži. Iako volimo lutati po trgovinama nekada je uistinu najlakše sve potrebne stvari pronaći na jednom mjestu, pa smo upravo iz tog razloga zavirili u jednu od najvećih online trgovina na našim prostorima, Zalando. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Croatia (@ellecroatia)

Na Zalandu uvijek pronađemo dobre i pristupačne komade, a budući da imaju cijelu summer sekciju, ovaj put smo čak pronašli i par predmeta koje nikada ne bismo kupili, a itekako su nam potrebni za more. No, da ne duljimo puno, ako ste u potrazi za najboljim kupaćim kostimima, torbama ili pareima za plažu, nastavite čitati jer u nastavku izdvajamo najbolje i najkvalitetnije komade iz aktualne ponude! 

Prvi na redu su naravno kupaći kostimi. Ponuda je ove godine jednostavna, ali s obzirom na to da u modi još uvijek vlada minimalizam, rekli bismo kako su svi jednostavni kupaći kostimi itekako u trendu. Manje je više, pa ove godine biramo minimalne printeve, kao i neutralne kostime s nekoliko zanimljivih detalja. 

Lanene košulje su svake sezone must have, pa tako i ove. One najbolje nose Mangov potpis, ali i OYSHO ima nekoliko dobrih i kvalitetnih modela. 

Komad u kojem ćete uvijek izlagati chic, pa i na plaži je pareo. Tu se već volimo poigrati s raznim bojama i uzorcima i kombinirati ih kako s dvodijelnim, tako i s jednodijelnim kupaćim kostimima. 

Šeširi, torbe i sunčane naočale su nam omiljeni ljetni dodaci, a Zalando u ovim kategorijama ima jako dobru ponudu. Uvrstili smo nekoliko skupljih, ali i jeftnijih opcija za svačiji buđet. 

Iako bismo na plažu najrađe išli bosi, stylish sandala se ipak nećemo odreći ni ove godine. Za plažu očekivano biramo Birkenstockice, a budući da su ove godine mega popularne i japanke s platformom i njih smo uvrstili u naš odabir.

 

Moda