//

Topliji mjeseci mogu predstavljati izazove za našu kožu, posebno za osjetljivo područje oko očiju. Stoga se ljeti uvijek okrećemo ka laganim proizvodima sa snažnim sastojcima koji prije svega štite kožu od sunca i ostalih štetnih čimbenika koji su tipični za ljeto. Za razliku od težih krema koje mogu biti masne i neugodne, ljeti biramo gelaste kreme, kako za cijelo lice, tako i za specifična područja poput usana i očiju. Upravo se jedna takva lagana okoloočna krema pronašla na našoj ovotjednoj listi želja. Environ Skin Essentia krema idealna je za tople, sunčane dane kada želimo da naša koža diše jer je sama tekstura gela izuzetno umirujuća.

Osim što pruža osjećaj hlađenja, koji je posebno ugodan nakon dana provedenog na suncu, u središtu ove kreme nalazi se mješavina moćnih antioksidansa i peptida:

Vitamin A - pomaže poboljšati izgled finih linija i bora

Vitamin C - pomaže u posvjetljivanju kože i smanjenju pojave tamnih podočnjaka

Vitamin E - pomaže zaštititi kožu od slobodnih radikala, koji su češći tijekom ljetnih mjeseci zbog povećanog izlaganja suncu

Beta-karoten - nudi dodatnu antioksidativnu zaštitu, podržavajući cjelokupno zdravlje kože

Provitamin B5 - pomaže održati kožnu barijeru vlažnom

Krema također sadrži napredne peptide koji djeluju na poticanje proizvodnje kolagena, pa samim time redovno korištenje ovoga proizvoda rezultira čvršćom i podignutijom kožom koja prkosi učincima starenja. 

Što se nanošenja ovoga proizvoda tiče, procedura je manje-više ista kao i kod svake okoloočne kreme. Nježno nanesite malu količinu Skin Essentia gela na područje oko očiju, te ga utapkajte dok se potpuno ne upije.

Bilo da ste u dvadesetima i želite spriječiti prve znakove starenja, ili u pedesetima nastojite minimizirati postojeće fine linije, Environ Skin Essentia gel za okoloočno područje pogodan je za sve dobi. Njegova lagana tekstura u kombinaciji s moćnim antioksidansima i peptidima, osigurava da područje oko očiju ostane nahranjeno i vitalno, a ono što je najvažnije, ne stvara onaj težak osjećaj na koži. Ljeto službeno može početi!

Ljepota