Sanja Jagatić //

Gdje završava kupaći kostim, a počinje dnevni outfit? Bikini Bliss kolekcija briše te granice svestranim stilovima koji se lako kombiniraju. Modeli su dizajnirani kako bi se međusobno savršeno uparili, omogućujući vam stvaranjejedinstvenih kombinacija prema vašim željama. A'MARIE kupaći kostimi ne samo da su ekološki osviješteni, već i nose posebnu auru radosti njihovog kreiranja i stvaranja.

Anamarija Brkić, poznata po svojim kodovima krojenja i mekanim,lepršavim materijalima, unosi svježinu i inovaciju u svaki model, prilagođavajući proporcije kako bi savršeno odgovarale trenutku u kojem živimo. Bikini Bliss kolekcija je osmišljena s naglaskom na održivost i kvalitetu. ECONYL®reciklirana tkanina pokazuje da se stil i ekološka osviještenost mogu savršeno nadopunjavati. Modeli su proizvedeni na ‘zero waste’ način i pakirani u biorazgradivu, višenamjensku ambalažu, što ih čini savršenim izborom za sve koji žele pridonijeti očuvanju okoliša.

Dizajnirani da istaknu vaše prirodne obline, A'MARIE kupaći kostimi pružaju optimalnu podršku i udobnost. Mekana završna obrada osigurava ugodan osjećaj na koži, dok otpornost na klor, kreme za sunčanje iulja jamči dugotrajnost i besprijekoran izgled sezonama. Bez obzira tražite li živopisni kupaći kostim ili klasične jednobojne varijante, Bikini Bliss kolekcija ima nešto za svakoga. 

Birajte između jednodijelnih kupaćih kostima - elegantnog Yevakupaćeg kostima ili najprodavanijeg i svima omiljenog Bonitakupaćeg kostima. Također, tu su gornji dijelovi poput Rone i Mile, koja je ukrašena dvobojnom mašnom kojom možete prilagođavati i mijenjati boje kostimu, a možete je sjajno nositi i kao top u kombinaciji s lepršavim hlačama od udobnog lana. Aya i Kira donje dijelove kupaćeg kostimakrase ukrasne kopče, Yonu raskošni nabori i nisko rezanjekoje fenomenalno naglašava figuru, a tu je i Letizija donji dio kupaćeg kostima s nezaobilaznim visokim strukom s kojim ćete postići izuzetnu ženstvenost. 

Kolekcija kupaćih kostima i modeli iz ovogodišnje kolekcije Bikini Bliss dostupni su na  A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Moda