Instagram
@nicolacoughlan //

Instagram

Rekordno visoke temperature na kalendarski početak ljeta natjerale su nas da ovaj vikend provedemo u zatvorenom prostoru. Toplinski val koji je u tijeku također je razlog više zbog kojeg se isplati ostati doma. Ako niste među onima koji moraju izaći na ove vrućine zbog neodgodivih obveza te vikend ispred nas planirate provesti ispred televizije i klima uređaja, imamo dobre vijesti. 

Na Netflix je stiglo puno novih zanimljivih filmskih naslova i serija u kojima će uživati cijela obitelj. Iskoristite vrući vikend te sjednite ispred televizije, pripremite grickalice i prepustite se uzbudljivoj radnji. Ljubitelji trenutno jedne od najpopularnijih serija, Bridgerton biti će oduševljeni novim nastavkom treće sezone, a tu su i ostali naslovi koje jedva čekamo pogledati!

Bridgerton

Nakon što su napokon dočekali treću sezonu serije, obožavatelji su se morali još  malo strpiti kako bi saznali kraj. Od prošlog tjedna dostupan je drugi dio sezone u fokusu koje je ljubavna priča Colina Bridgertona i Penelope Featherington. 

Ticket to paradise

Klasična obiteljska ljubavna komedija smetnut će sve brige s pameti i nasmijati vas. Glavne uloge pripale su George Clooneyu i Juliji Roberts koji glume razvedeni bračni par koji su na ratnoj nozi, ali udružuju snage kako bi sabotirali vjenčanje njihovoj kćeri jedinici. 

Mrs. Harris goes to Paris

Vrijeme radnje je sredina pedesetih godina prošlog stoljeća, a udovica Ada Harris je spremačica koja mašta o tome da jednog dana posjeduje Dior couture haljinu kakvu ima jedna od njezinih klijentica. 

Lifestyle