Instagram
@nicolekidman //

Instagram

Apsolutno je nevjerojatno promatrati zvijezde svog vremena kako na bilo koji event dolaze u pratnji djece koja su dovoljno odrasla da nisu, poput Blue Ivy na ikoničnoj fotografiji koja prikazuje mamu Beyonce u prvom redu modne revije sa snackom u ruci za svoju toddlericu, bebe koje ne kuže gdje su, već ljudi svjesni gdje su. Podsjeća nas taj set up na prolaznost vremena i bolnu činjenicu da nisu odrasla samo djeca već i mi koji pratimo fashion weekove u dvoznamenkastim brojevima sezona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maya Rudolph • Princesstagram (@princesstagram)

No ono što je ovog tjedna u Parizu na Balenciaginoj reviji ublažilo našu bol od starenja je senzacionalnost usklađenosti koju su sa svojim kćerima prikazale Naomi Watts, inače glasnogovornica otvorenog razgovora o menopauzi (power to her!), Nicole Kidman, najveća od najvećih, zar ne, i Maya Rudolph, američka komičarka. Petnaestogodišnja Kai Schreiber i petnaestogodišnja Sunday Rose izgledale su kao apsolutno senzacionalne pratiteljice svojih mama/fashion ikona, a na društvenim mrežama poznatih modnih urednika može se vidjeti i Pearl, kćer Maye Rudolph i filmskog genijalca Paula Thomasa Andersona, kako opušteno pozira zajedno s nekim od najvećih imena popkulturalne današnjice. Ne znamo što nam se više sviđa: trend koji su Nicole, Naomi i Maya odlučile pokrenuti, činjenica da su im kćeri jednako fashion forward i elegantne kao i one, njihovi stylinzi, ili coolness u generacijskom predavanju štafete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joey King (@joeyking)

Uz pomoć genijalne odjeće i sunčanih naočala, sve tri žene i sve tri djevojčice izgledale su classy and cool. Ako se uzme u obzir da su i Rudolph, kao autorica, i Kidman, kao majka čiju smo djecu do sada imali priliku na crvenom tepihu vidjeti samo jednom- i to vrlo nedavno, i Watts, koja javno progovara o inkluzivnosti i ženskom pitanju, ovaj put prvi red couturea nije bio samo show off your beautiful daughter, već i savršen one on one time s tinejdžericama kojima je, zamišljamo, odlazak na Balenciaga Couture reviju, nevjerojatan doživljaj. Lajkamo sve - od kitten peta na Kai, do ispeglane plave kose koja nas neodoljivo podsjeća na određena Kidman izdanja, preko rasturenih najlonki Maye Rudolph, dugačke dolčevite Pearl Minnie Anderson, do mother-daughter power energije.

Moda