Carroten
Promo //

Carroten

Ljeto je stiglo, a s njim i odlasci na plažu, izlaganje suncu i uživanje u svim njegovim blagodatima. Kako biste svojoj koži osigurali najbolju zaštitu i njegu te nesmetano uživali u sunčevim zrakama, odaberite Carroten, poznati grčki brend koji je izrastao u jedan od najomiljenijih brendova za zaštitu od sunca diljem svijeta.

Carroten je sinonim za visoku kvalitetu i inovativne proizvode za sunčanje, a njihova široka lepeza nudi proizvode za svaki tip kože i sve preferencije oko preplanulosti. Kako bi osigurali najbolju moguću njegu, Carroten proizvodi kombiniraju najnovije znanstvene inovacije s provjerenim prirodnim sastojcima. Formule su dermatološki ispitane, vodootporne i pružaju dugotrajnu zaštitu, što ih čini idealnim za sve vaše ljetne aktivnosti.

Kako najbolje zaštititi kožu od sunca

Lagano i nemasno Carroten Family mlijeko za lice i tijelo s SPF-om 30 baršunasto je na dodir i štiti cijelu obitelj od širokog spektra sunčevih zraka. Lagana formula, uz ergonomski dizajnirano pakiranje, osigurava jednostavno nanošenje i trenutno upijanje, ostavljajući kožu hidratiziranom i zaštićenom. Formula je vodootporna pa pruža zaštitu prilikom plivanja u moru ili zabavljanja u plićaku, a pogodna je za djecu iznad tri godine.

Carroten Tan & Protect mlijeko u spreju SPF 30 ujedinjuje zaštitu od sunca i brzo postizanje brončanog tena. Ova inovativna vodootporna formula kombinira učinkovitu zaštitu od širokog spektra sunčevih zraka s pojačivačem koji potiče sintezu melanina, intenzivira preplanulost i pomaže u dugom zadržavanju brončane boje. Zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti privlačenja i zadržavanja vlage, hijaluronska kiselina iz ovog proizvoda dubinski hidratizira vašu kožu čak i tijekom izlaganja suncu.

Carroten Summer Dream ulje u spreju SPF 6 pomoći će vam ostvariti san o preplanulosti, istovremeno štiteći vašu kožu od štetnog UV i infracrvenog zračenja. Hranjiva mješavina ulja mrkve i kokosa oduševit će vas i zbog toga što miriše baš poput ljetnog sna. Summer Dream ulje ubrzava tamnjenje i daje dugotrajne rezultate, dok antioksidativni kompleks vitamina A i E osigurava blistavu kožu iznimnog sjaja.

Preplanuli ten u trenu

Carroten Intensive Tanning Gel marmelada za tamnjenje vitralni je TikTok hit za superbrzo postizanje brončanog tena, a ovaj proizvod koristi i Hailey Bieber. Snažna vodootporna formula nudi bogate i trenutačne rezultate tamnjenja, zahvaljujući snažnoj mješavini prirodnih ulja mrkve i kokosa. Osim iznimno brzog tamnjenja, ova čarobna formula nudi trenutačni sun-kissed sjaj i koži pruža ultra hidrataciju. Usto, kombinacija antioksidansa vitamina A i E održava vašu kožu nahranjenom i zaštićenom i osigurava blistav ten.

Zlatna pravila izlaganja suncu

Prilikom sunčanja svakako imajte na umu nekoliko osnovnih savjeta za zaštitu kože. Zaštitnu kremu nanesite najmanje 20 minuta prije izlaska na sunce, a nanošenje redovito ponavljajte, pogotovo nakon plivanja, brisanja ručnikom ili znojenja. Kako biste koži pružili optimalnu zaštitu, važno je da nanesete dovoljnu količinu proizvoda. Izbjegavajte sunčanje između 10 i 16 sati kada su sunčeve zrake najjače.

Carroten za prekrasnu kožu

Carroten stvara proizvode koji ne samo da štite vašu kožu, već i ističu njezinu prirodnu ljepotu. Posvećenost kvaliteti i inovacijama učinila je Carroten jednim od najomiljenijih brendova za sunčanje diljem svijeta. Njegujte svoju kožu uz Carroten i uživajte u suncu na siguran način.

Carroten proizvodi dostupni su u Bipa trgovinama, a za više informacija, posjetite Carroten Instagram profil.

Ljepota