Capri
Chanel //

Capri

U potpunosti renoviran za ovu priliku, elegantan i gostoljubiv prostor u najboljem svjetlu predstavlja konfekcijske kreacije, obuću, torbe i modne dodatke iz CHANEL kolekcije za proljeće-ljeto 2024. čije je kreativno vodstvo povjereno Virginie Viard, kao i liniju Coco Beach de CHANEL i kolekciji Métiers d'art 2023/24 predstavljenoj prošlog prosinca u Manchesteru u Engleskoj. U nadolazećim mjesecima predkolekcija i kolekcija CHANEL Prêt-à-Porter jesen-zima 2024/25 također će biti dostupne u buticima.

Interpretacija mediteranskog duha, butik od 60 m² ima fasadu od terakote i primamljivu terasu od opeke raspoređenu u obliku riblje kosti gdje miris jasmina i stabala limuna opijaju atmosferu; ovi luksuzni saloni pozivaju posjetitelje da se zadrže što duže.

Na ulazu, svijetli prostor otkriva gostima svemir poznatih CHANEL dodataka. U središtu bijela izložbena dekoracija uvodi u otkrivanje ljetnih kreacija, naglašenih plejadom obuće, naočala, torbi, konfekcije i mirisa. Butik ima veliku garderobu i udobne prostore za sjedenje koji pružaju udobnost i praktičnost.

Sofisticirano okruženje hvata privlačnost i bezvremensku modernost CHANEL-a. Potpuno u sklasu s kodovima kuće u novom i neočekivanom obliku, linearnost crno-bijelih interijera naglašena je karakterističnom tkaninom boje slonovače u neutralnim nijansama inspiriranom kultnim Chanelovim tvidom.

Više od butika, ovo shopping odredište u srcu Caprija prekrasan je izlog CHANEL-ove iznimne kreativnosti i savoir-fairea, a svim svojim gostima obećava ugodno i nezaboravno iskustvo.

Lifestyle