Beyonce
Profimedia //

Beyonce

Beyonce i Jay Z su jedni od najpopularnijih parova u glazbenoj industriji, a iako je njihovu vezu obilježilo nekoliko turbulentnih trenutaka i dalje su u braku. Suprotno njihovom statusu popularnosti, vjenčali su se u intimnoj atmosferi uz krug najuže obitelji i prijatelja. Vjenčanica koju je Beyonce nosila na najvažniji dan bila je jednostavna i elegantna.

Beyonce i Jay Z su jedan od onih celebrity parova za koje mislimo da nikada neće prekinuti, a oni su svoju ljubav okrunili 4. travnja 2008. godine. Intimna ceremonija održala se u penthouseu na Manhattanu, a prisustvovalo je 40 uzvanika. Bračni par Carter odlučio se vjenčati baš na ovaj datum jer oboje vole broj četiri. Na vjenčanju nisu imali ni kuma i kumu, a za vjenčanicu se pobrinula- Tina Knowles, majka od mladenke. 

Mama zna najbolje

Dizajniranje vjenčanice za važan dan u svoje je ruke preuzela Tina Knowles koja inače svojoj kćeri dizajnira haljine. Vjenčanica je bila sirena kroja bez naramenica te je naglašavala figuru. Jednostavan kroj dodatno je krasio naborani donji dio vjenčanice i detalj nalik cvijeta ruže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinaknowles)

Kako je njihovo vjenčanje bilo kućno vjenčanje, u dnevnom boravku penthousea bio je postavljen veliki bijeli šator. Par je vjenčao isti matičar koji je vjenčao Tinu Knowles te kasnije Beyonceinu sestru Solange. Beyonce i Jay Z bili su toliko tajnoviti oko svojeg vjenčanja da su tek nekoliko godina nakon otkrili detalje u spotovima novi pjesma. 

U dobru i u zlu

Prije nego što su se vjenčali, Beyonce i Jay Z hodali su šest godina. Zajedno su radili na pjesmi Crazy in love, ali i brojnim drugim pjesmama. Veza im je bila turbulentna jer govorilo se o prevari, drugim incidentima među kojima je najviše prašine podigao incident iz dizala 2015. nakon Met Gale. Bez obzira na sve bračni par Carter i dalje je u braku te su roditelji troje djece- Blue Ivy, Rumi i Sira Cartera.

Lifestyle