pexels
//

pexels

Bilo da je riječ o neprestanom skrolanju kroz personalizirane sadržaje na FYP-u, analiziranju najnovijih memova, ili strastvenom sudjelovanju u online raspravama, ovi znakovi su pravi digitalni entuzijasti. Njihove astrološke karakteristike ne samo da ih privlače prema online svijetu, već ih i potiču da u njemu pronađu vlastiti identitet i način izražavanja. Otkrijte kako ove zvijezde zodijaka uspijevaju balansirati između stvarnog i virtualnog života, često zamućujući granice između njih.

Blizanci

Teško ćete pronaći Blizanca koji ne neprestano ponavlja najnovije trendi zvukove s TikToka. Ako ne sudjeluju u 'Espresso' riff izazovu, vjerojatno hodaju okolo koristeći najnovije fraze koje su pokupili iz komentara. Kao zračni znak kojim vlada komunikativni Merkur, Blizancima je lako biti kronično online jer uživaju u neprestanim promjenama, razgovorima i novim trendovima. Iako su mnogi svjesni da provode previše vremena na internetu, ponekad se moraju zaustaviti prije nego što se previše unesu u rasprave ili postanu preozbiljni.

Bik 

Bikovima je lako zaboraviti da svijet postoji izvan njihovog telefona. Ovaj zemljani znak voli se povući u svoj dom i provoditi sate uživajući u sadržaju na svom mobitelu. Obožavaju gledati videozapise s europskih ljetovanja, pratiti modne savjete i istraživati dizajnerske ideje. Također su strastveni pratitelji lifestyle influencera, od kojih preuzimaju jutarnje rutine i trikove za bolji san, ali postaju pravi esteti kada je u pitanju izgled. Kad se Bik zainteresira za određeni stil, brzo ga usvaja i pretvara u svoj zaštitni znak.

Vodenjak 

Vodenjacima treba puno vremena za korištenje telefona da bi se osjećali ispunjeno. Kao zračni znak pod vladavinom Urana, koji je usmjeren na tehnologiju, obožavaju uroniti u najskrivenije kutke interneta i mogu provesti sate skrolajući. Vodenjaci uživaju u neprekidnom toku informacija koje pružaju društveni mediji te vole analizirati sve trendove, memeove, viralne zvukove i šale u komentarima. Ako ih zateknete budne u 3 sata ujutro, to je znak da bi trebali smanjiti vrijeme pred ekranom i provesti više vremena na otvorenom.

 

Horoskop