Launchmetrich
//

Launchmetrich

Službeno smo zakoračili u tjedan visoke mode koji nam uvijek donese nekoliko zanimljivih, kako modnih, tako i pop kulturalnih trenutaka o kojima se ne prestaje pričati ni godinama nakon. Upravo se jedan takav trenutak dogodio sinoć na reviji Alexisa Mabillea u Parizu. Izlazeći iz divovske, svjetlucave čaše za koktel, Dita Von Teese je na dramatičan način zatvorila reviju i tako cijeloj kolekciji donijela jednu novu notu spektakularnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli WWD (@wwd)

Njezin nastup, koji je uključivao zavodljivi ples i podizanje divovske jagode bio je dokaz neosporne samouvjerenosti i scenske prisutnosti po kojoj je i inače poznata. Ukrašena dijamantnim nakitom i odjevena u svjetlucavo donje rublje, Dita je pokazala umjetničku stranu zavođenja koju je usavršila tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Inspiriran Ditinim plesom i pjenušavim mjehurićima šampanjca, Mabille je predstavio kolekciju koja je bila pravi odraz razigranosti i sofisticiranosti. Haljine od crnog baršuna, ukrašene srebrnim šljokicama, odražavale su upečatljive vodene elemente prostora koji su skrivali pistu dok revija nije započela.

Mabilleovi dizajni odavali su počast glamuru starog Hollywooda, pojačanog modernim preokretima, a to je najviše bilo vidljivo u korzetima i klasičnim siluetama pješčanog sata. Haljine od satena dosezale su do poda, dok su se diskretni ukrasi od šljokica presijavali na svjetlu. 

Kolekcija Alexisa Mabillea bila je majstorski spoj nostalgije i modernosti, a nastup Dite Von Teese nije bio samo vrhunac revije već i Pariškog tjedna visoke mode. 

 

Moda