Chufy FW24
Imaxtree by Launchmetrics //

Chufy FW24

Danas je dan kada se riječi mogu pretvoriti u čaroliju, a razmjena misli može donijeti inspiraciju i novu perspektivu. Pripremite se za dinamičan dan pun iznenađenja i neočekivanih obrata, jer Mjesec u Blizancima potiče sve da budu otvoreni, znatiželjni i spremni na promjene. Sada je vrijeme da se prepustite toku razgovora i da istražite svijet oko sebe s osmijehom na licu i duhom punim života!

Ovan 

Ovog petka se pripremite za obilje aktivnosti, posebno ako planirate brzinski poslati nešto poštom ili podnijeti izvještaj sa obiljem podataka svom šefu prije kraja radnog dana. Najugodniji dio dana bit će vaše jutro, stoga zatvorite vrata, isključite obavijesti i utišajte nepotrebne pozive. Fokusirajte se na svoje zadatke. Brbljavi Mjesec u Blizancima održavat će vaše misaone procese živahnima do podneva; no kasnije, Mars i Saturn mogu usporiti vaš napredak. Pripremite si vruću i jaku kavu s mlijekom, možda će vam biti potrebna.

Bik 

Danas će vaša pažnja biti usmjerena na prilike za financijski dobitak. S Mjesecom u Blizancima, vaš um će biti ispunjen sjajnim idejama za monetizaciju. Ipak, prisutnost Saturna i Marsa u Ribama upućuje na nedostatak suradnje među poslovnim partnerima zbog neslaganja u rasporedu ili nedostatka koordinacije. Ne dozvolite da vas to obeshrabri u ostvarivanju vaših ciljeva. Važno je ostati dosljedan svojoj odlučnosti i prevladati izazove.

Blizanci 

Evo citata koji može biti od pomoći Blizancima, posebno kada je Mjesec u njihovom znaku, kvadrat Saturna i Marsa, dok je njihov vladajući planet retrogradan: 'Ponekad je najgora stvar biti zarobljen u vlastitom umu.' Iako imate sklonost analiziranju dubokih životnih pitanja, dolazi trenutak kada trebate privremeno odložiti brige i djelovati. Možda možete pomoći prijatelju u nevolji ili pozvati roditelja ili bivšeg kolegu na razgovor. Također, možete kreirati nešto korisno za druge i podijeliti to s okolinom. Produktivne stvari se mogu dogoditi kada se prepustite akciji i napustite vlastite misli kako biste djelovali u svijetu.

Rak 

Svaki put kad Mjesec ulazi u vaš sektor skrivenih neprijatelja, postaje očito da osobe koje vam nisu prijatelji teško skrivaju svoje pravo lice. Često čujete ljude kako tvrde da kad netko ogovara vas ili vaše postupke, a to proizlazi iz nedostatka ispunjenosti u vlastitom životu. Fokusiraju se na vas kako bi sebe uzdigli, ali to ne bi trebalo utjecati na vašu sposobnost da budete ljubazni i otvoreni. Dok Mjesec prolazi kroz ovu fazu u zodijaku svaki mjesec, važno je naučiti ignorirati one koji šire negativnost.

Lav

Često čujete o vašem talentu, zar ne? Kao znak zodijaka kojim vlada Sunce, smatra se da ste predodređeni za velike stvari, ali možda se pitate kako ostvariti taj potencijal. Kada Mjesec boravi u Blizancima, to je kao da imate mentora koji vas vodi tim putem. Stvarno bi vam koristio mentor, iako možda ne znate odakle početi. Počnite jednostavno - pitajte ljude oko sebe. Pogledajte tko bi bio spreman dijeliti svoje savjete s vama.

Djevica 

Vi ste svoj vlastiti brend, a možda niste ni svjesni koliko je to važno, bez obzira radite li kao medicinska sestra, učitelj ili roditelj koji se brine o djeci kod kuće. Mjesec u Blizancima može vam pomoći da počnete sagledavati svoju ulogu u svijetu na novi način. Možda biste mogli započeti blog za mame ili dijeliti svoje iskustvo putem tweetova o zdravstvenim temama. Možda biste voljeli otvoriti svoje srce i podijeliti svoje promišljanje o patnji i ozljedama koje primjećujete kod napuštenih kućnih ljubimaca kojima pomažete kao volonter u skloništu. Postoji mnogo načina za dijeljenje svojih misli i iskustava na internetu. Ne morate biti ambiciozni ili postati viralni, ali svaki pozitivan doprinos ima svoju važnost!

Vaga 

Važno je stalno proširivati svoj um i izazivati svoj način razmišljanja svakoga dana. Vaša sposobnost da vidite svijet iz perspektive drugih ljudi čini vas pravednima i u teškim situacijama. Kada Mjesec u Blizancima potakne vaše učenje, postajete kao spužva koja upija informacije iz različitih izvora. Danas biste trebali istraživati različite teme - umjetnost, znanost, matematiku, književnost. Ako obično provodite vrijeme slušajući radio, razmislite o čitanju ili slušanju podcasta. Izaberite nešto što inače izbjegavate i dajte mu priliku. 

Škorpion 

Nisu sve tajne loše, ali važno je zaštititi ih. Mjesec u Blizancima danas baca svjetlo na skrivene aspekte vašeg života i ono što čuvate od drugih. Možda imate velike planove ili ideje koje biste rado podijelili s drugima, ali osjećaj prisile ili nedostatak motivacije mogu vas spriječiti da ih ostvarite. Razmislite o prednostima zadržavanja tih stvari za sebe danas. Postavite si vremenski okvir kada ćete podijeliti ili objaviti ono što želite reći, ali ako nije hitno, možda je najbolje pričekati.

Strijelac

Kako možete znati da je netko 'taj'? To je ono za što služe veze, a za vrijeme Mjeseca u Blizancima, preporučuje se da ne požurujete stvari. Bilo da se radi o ljubavi, privrženosti prema projektu, kreativnom zadatku, poslovnom partnerstvu ili hobijima koje volite, važno je osjećati se povezano i strastveno u procesu. Iako se možda čini da je danas idealan za sklapanje ugovora ili dogovora, dopustite vremenu da odradi svoje. Vremenom ćete osjetiti je li nešto suđeno, čak i ako trenutno nema potrebe za žurbom.

Jarac

Dobrobit počinje u umu. Za vrijeme neobičnog Mjeseca u Blizancima, važno je osluškivati svoje tjelesne signale i razumjeti kako se osjećate. Vaše tijelo neprestano komunicira s vama, ali s nemirnim umom možda ćete propustiti znakove i osjećaje koji upućuju da je vrijeme da usporite. Danas se udobno smjestite u svoju kožu. Zaustavite se i dopustite si da ne radite ništa, čak i ako je to samo nekoliko minuta na kraju dana. Dajte sebi dozvolu za opuštanje i relaksaciju.

Vodenjak

Radost je poput duhovnog putovanja, Vodenjače. Besplatna je i ne možete je kupiti; ne možete je prisiliti da se pojavi, ali možete je prenositi drugima i potaknuti ih da budu bolji ljudi. Za vrijeme Mjeseca u Blizancima, ovo je idealno vrijeme da se prvi put povežete s njom ili da je ponovno oživite. Ona je odvojena od sreće, ne kao osjećaj koji bi vas prirodno preplavio, već kao izbor. To je pogled izvan trenutnih okolnosti prema većoj nadi!

Ribe

Što za vas predstavlja 'dom'? Prvi korak u njegovom razvijanju je prepoznati što on zaista znači. Za vrijeme Mjeseca u Blizancima, možda ćete shvatiti da dom nije uvijek samo fizičko mjesto; on može biti i zajednica ljudi. Dom može biti unutarnje stanje ili osjećaj udobnosti. Možda ćete otkriti da snagu za to pronalazite u sitnicama, a ne nužno u konkretnom mjestu, već u duhu koji nosite sa sobom. Bez obzira na to, dom je ključan, pa je važno pronaći načine kako ga izgraditi gdje god se nalazite.

 

Horoskop