Chufy SS24
Launchmetrics //

Chufy

Svaki znak bit će potaknut da preispita svoje prioritete i pronađe načine kako bolje upravljati svojim vremenom i energijom kako bi postigli željene rezultate.

Ovan 

Usvojite korisne navike koje će vam pomoći uravnotežiti um i dobrobit, održavajući vas motiviranima i sprečavajući burnout. Ovo je pravi trenutak za preispitivanje kako izgaranje može ograničavati vašu kreativnost te za vraćanje snage kako biste se posvetili svojim najdubljim potrebama. Zapitajte se: 'Koje su moje ključne vrijednosti u vezi s produktivnošću?' ili 'Kako mogu optimizirati svoje projekte i planove na način koji mi također omogućuje brigu o svojoj općoj dobrobiti?'

Bik 

Danas biste mogli biti emotivniji i impulzivniji, što vam omogućuje da istinski osjetite svoje emocije, a ne samo da razmišljate o njima. Ponekad nas osjećaji iznenade, posebno kada smo zauzeti. Rezervirajte masažu ili se posvetite ritualima samonjege koji vam pomažu osluškivati svoja unutarnja osjetila. Kada usporimo svoj život, često dobijemo neočekivane uvide koji nam mogu pomoći pronaći nova rješenja za postojeće probleme.

Blizanci 

Sada je izvrsno vrijeme za promišljanje o tome kako se možda distancirate od svojih osjećaja i kako to utječe na vaš način prisutnosti u svijetu. Kada ne osjećamo svijet, često se osjećamo izolirano i nepovezano s ljudima oko nas. Potiskivanje emocija ne znači da one nestaju; ostaju negdje u pozadini našeg uma. Koliko se osjećate povezani sa svojim tijelom tijekom dana? Koje vam aktivnosti mogu pomoći da se osjećate utjelovljenijim i prisutnijim?

Rak 

Ovo je sjajno vrijeme da se posvetite hobijima i interesima koji vas osvjetljavaju iznutra, pomažući vam da se povežete sa svojom kreativnom i nesputanom stranom. Razmislite o prošlim situacijama u kojima ste odabrali praktični put umjesto kreativnog i nepoznatog. Imate moć osloniti se na svoju kreativnu mudrost i vjerovati da će vas to učiniti življima i vjernijima sebi. Koje ste potencijalne prilike ili iskustva možda propustili zbog toga što niste slijedili kreativniji put, i koje biste sada željeli iskoristiti?

Lav 

Danas je idealan dan da slijedite svoje instinkte bez pretjeranog analiziranja njihovog smjera. U ovoj fazi možete ojačati svoje povjerenje u vlastitu intuiciju i instinkte. Ova sposobnost može vam pomoći da se oslobodite potrebe za strogim logističkim planom koji vas sprječava da napravite potrebne promjene u sadašnjem trenutku. Ponekad je potrebno istražiti odgovore jer savršeno vrijeme za promjenu ne postoji.

Djevica 

Danas se možda osjećate optimističnije u pogledu svoje budućnosti, jer su vaše vizije o dugoročnom oblikovanju života trenutno izuzetno jasne. Kako je moguće stvoriti čvrste temelje koji vam istovremeno pružaju slobodu i osjećaj oslobođenja? Umjesto da se fokusirate na postignuća, odvojite malo vremena za vizualizaciju svojih najluđih snova. Pravi plan uključuje rizike, dok pogrešan plan vodi do udobnosti.

Vaga 

Danas se možete osjećati nesputanije i slobodnije. Možda ćete konačno donijeti odluke o vezi o kojima ste dugo razmišljali i imati hrabrosti ponovno uspostaviti veze kako biste se osjećali autentičnije i stvarnije. Također, važno je da izdvojite vrijeme kako biste razmislili o punom učinku svojih odluka i ne osjećate pritisak da požurujete proces. 

Škorpion 

Sada je pravo vrijeme da razmislite o svojoj viziji uspjeha i da se podsjetite kako je u redu da se ona razlikuje od vizija drugih. Svi imamo jedinstvene putove koje trebamo slijediti, a možda se sada osjećate sigurnije da ste na pravom putu. Možete se zapitati: 'Kako se mogu osloboditi straha od neuspjeha?' ili 'Kako mogu redefinirati svoju perspektivu o tome što znači biti uspješan?'

Strijelac 

Sada je izvrsno vrijeme da usavršite svoje snage, darove i talente te ih praktično primijenite u svom poslu. Ako ste sumnjali u svoju sposobnost da ostvarite svoje jednogodišnje ili petogodišnje ciljeve, možda ćete sada osjetiti val optimizma i shvatiti da su ti ciljevi bliže nego što ste mislili. Iskoristite ovaj period za istraživanje korijena svojih nesigurnosti kako biste se mogli učinkovito suprotstaviti negativnim mislima kada se pojave. Zapitajte se: 'Kako mogu primijeniti svoje snage i talente da bih ostvario svoje želje?'

Jarac 

Danas je odličan dan za analizu kako vaše strukture i temelji doprinose vašem napretku. Sada je pravo vrijeme da pažljivo procijenite kako vaši temelji podržavaju vaš svakodnevni razvoj. Sitni detalji često se s vremenom akumuliraju i mogu imati značajan utjecaj na naše ciljeve. Pregledajte svoju rutinu i razmislite: 'Kako mi moja dnevna rutina pomaže u postizanju uspjeha?'

Vodenjak 

Ponekad je dovoljna jedna promjena da biste ubrzali svoje napredovanje, ali nikada nećete saznati ako ne eksperimentirate. Tijekom ovog razdoblja možda ćete usvojiti manje konvencionalan pristup koji će vam pomoći da razmišljate izvan ustaljenih okvira i oslobodite se ograničenja koja ste sami postavili. Razmislite: 'Kako mogu biti hrabriji u izražavanju svoje kreativnosti u poslu, hobijima ili odnosima?'

Ribe 

Danas možda osjećate potrebu usmjeriti svoju pažnju i energiju prema svojim romantičnim vezama ili dublje razumjeti svoje potrebe za osjećajem viđenosti i razumijevanja onakvima kakvi zaista jeste. Ovo je odlična prilika za procjenu svoje unutarnje sigurnosti u odnosima i uvid u to što vam ljudi mogu ili ne mogu pružiti kako biste se osjećali sigurno. Važno je da se osjećate dovoljno slobodnima da pokažete svoje autentično i jedinstveno djetinje ja.

 

 

 

Horoskop