Chufy PreFall 22
Launchmetrics //

Chufy PreFall 22

Ipak, Mjesec u harmoničnom aspektu s Neptunom potiče nas na suosjećanje i intuitivno razumijevanje. Otkrijmo kako ovi utjecaji oblikuju današnji dnevni horoskop za svaki znak Zodijaka! 

Ovan 

Stiže vam nešto dobro, što bi moglo biti upravo ono što vam treba. Pun Mjesec u Škorpionu donosi obilje pozitivne energije od osobe u vašem životu. Ovo je vrijeme kada se vaše financije poboljšavaju uz podršku drugih. Otvorite vrata nade širom jer se pruža prilika za zajam, novčani poklon ili čak povišicu, bonus ili promaknuće.

Bik 

Danas biste mogli donijeti odluku o prekidu veze ili suzbijanju svojih strahova kada je u pitanju vaš romantični odnos. Pun Mjesec u Škorpionu u vašem sektoru obaveza može potaknuti oslobađanje od samostalnosti i potpuno predanje voljenoj osobi. Ako već imate partnera, moglo bi doći do formiranja novog poslovnog partnerstva, ali ne prije nego što se razriješe postojeći odnosi. Možda ćete uskoro biti suočeni s izborom između poslovnih obaveza i osobnog zadovoljstva, te odlučivanja kako želite živjeti svoj život.

Blizanci 

Novo dolazi, a staro odlazi. Pun Mjesec u Škorpionu osvjetljava vaš sektor rutina. Dolazi kraj za neke ustaljene načine rada. Možda ste već navikli na određene zadatke, poslove ili dnevni raspored. No, ono što je nekada funkcioniralo možda više ne djeluje tako dobro, nego možda čak i beskorisno. Umjesto da se držite čvrsto za prošlost, otvorite se novim načinima djelovanja u budućnosti.

Rak 

Kreativna blokada se bliži kraju, što bi moglo potaknuti vašu maštu na veću aktivnost. Pun Mjesec dolazi u Škorpiona, naglašavajući vašu solarnu kuću zabave i igre. Sada je idealno vrijeme za istraživanje novih hobija, ali preporučuje se da prvo dovršite trenutne obveze. Najbolje je riješiti sve nedoumice kako biste mogli fokusirati svoju energiju na jednu stvar i postići izvrsne rezultate.

Lav 

Jeste li razmišljali o selidbi ili preseljenju u novi grad? Pun Mjesec u vašoj solarnoj kući doma i obitelji može otvoriti vrata novim životnim aranžmanima. Možda razmišljate o napuštanju roditeljskog doma ili, ako prolazite kroz rastavu, konačno ćete pronaći svoje vlastito mjesto. S obzirom na to da četvrta kuća vlada i autoritetima, moguće je da će vaš šef napustiti tvrtku, što bi moglo rezultirati dolaskom novog. Ovo je izvrsno vrijeme za prihvaćanje promjena, pa ako želite da se nešto dogodi, preduzmite korake kako biste ostvarili željene rezultate.

Djevica

Projekt pisanja može se približiti kraju. Moguće je da morate generirati izvješća i dostaviti ih do određenog roka. Stoga je važno usredotočiti se i planirati završetak ovih zadataka tijekom vrhunca dana. Ako očekujete konačan odgovor ili rješenje problema putem pošte, mogao bi stići danas ili u roku sljedeća tri dana, što će vam pomoći da dovršite sve što trebate.

Vaga 

Osjećate li potrebu za smanjenjem posjeda? Nedostatak minimalizma se osjeća, i sada je vrijeme da očistite nered i zamijenite ga novim stvarima. Današnji dan vas motivira da ovog proljeća organizirate dan za uklanjanje nereda ili uspostavite sustav za postupno rješavanje ovog procesa. Možete to postići, Vage! Imate sposobnost živjeti neopterećen život, bez nepotrebnih predmeta koji vam stvaraju konfuziju u vašem životnom prostoru. 

Škorpion 

Došlo je vrijeme za samopoboljšanje, Škorpioni, a to zahtijeva da napravite nekoliko osobnih promjena koje zahtijevaju samodisciplinu i strukturu. To podrazumijeva donošenje odabira koji su u skladu s vašim željenim identitetom, umjesto da se upuštate u stare obrasce. Imajte na umu da je potrebno vrijeme da se odviknete od starih navika i naučite nove.

Strijelac 

Suočavanje sa strahom može biti izazovno, ali možda ste spremni to učiniti s velikom hrabrošću. Razmislite o stvaranju popisa mogućih ishoda koji vas brinu. Dajte si priliku da odgovorite na pitanje što je najgore što se može dogoditi. Kada shvatite da najgori mogući scenarij nije tako loš kao što ste možda pretpostavljali, osjećat ćete se sigurnije u poduzimanju koraka koje trebate.

Jarac 

Nisu sva prijateljstva namijenjena trajanju zauvijek, pa kada osjetite da se veza približava kraju, nemojte se zadržavati zbog straha od samoće. Možda ćete biti spremni zaključiti ovo poglavlje, pa prihvatite ljepotu života, dopuštajući mu da se završi s prekrasnim sjećanjima i pozitivnim vremenima. Novi prijatelji čekaju iza ugla.

Vodenjak 

Jeste li počeli osjećati dosadu na poslu? Možda primjećujete kako vaš um počinje razmišljati o potrebi za promjenom. Rast je ključan element vašeg profesionalnog napretka. Za postizanje uspjeha, potrebni su vam novi izazovi; ponekad ih jednostavno ne možete dobiti ostajući u istoj tvrtki u kojoj ste već neko vrijeme. Sada je vrijeme da počnete istraživati druge tvrtke koje bi vam mogle pružiti novu radnu ulogu. Potražite informacije i pregledajte poslove na LinkedInu kako biste vidjeli što vas privlači.

Ribe 

Možda ste se previše posvetili proučavanju određene vještine ili ponovnom pokušaju nečega što već dobro znate. Zapitajte se bojite li se prestati učiti jer se plašite neuspjeha. Postoji mogućnost da već posjedujete svu potrebnu stručnost. Čak biste mogli biti u poziciji da podučavate tu temu. Dopustite si preuzimanje veće odgovornosti i krenite dalje od igre na sigurno, iako je ona privlačna.

 

Horoskop