Launchmetrics //

Ovaj Mladi Mjesec naglašava teme vezane uz stabilnost, materijalno blagostanje i dublje emocionalno ispunjenje. No, kako će se ta energija manifestirati u vašem životu, ovisi o vašem horoskopskom znaku.

Ovan 

Budite optimistični! Iako se novčana pitanja trenutno mogu činiti nestabilna i nepredvidljiva, dobre stvari su na putu. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću osobne imovine i financija, dajući vam nebesko zeleno svjetlo za započinjanje nečeg novog. To bi mogao biti posao od kuće ili honorarni posao. Sada je vrijeme da istražite nove mogućnosti zarade i poboljšate svoju financijsku situaciju. Naučite više o tome kako stvoriti posao koji će vam donijeti dodatne prihode. Samo hrabro naprijed!

Bik 

Neka vaša intuicija bude vaš vodič. S obzirom na Mladi Mjesec u Biku, fokusirajte se na svoj osobni identitet i napredak. Iskoristite ovo povoljno vrijeme za osobni razvoj putem edukativnih aktivnosti. Razmotrite sudjelovanje na tečaju fitnessa kako biste ostvarili značajne fizičke promjene. Također, razmislite o terapiji kao alatu za rješavanje problema koji vas tište. Budite otvoreni za pomoć i podršku u područjima gdje želite napredovati, te aktivno radite na tome.

Blizanci 

Uvijek postoji jedna osoba koja možda neće biti sretna kad si ti sretan, ali nastavi joj slati svjetlost i ljubav dok radiš na sebi. Mladi Mjesec u Biku aktivira tvoju solarnu kuću neprijatelja i duhovnog buđenja. Sada je vrijeme da prepoznaš što više ne funkcionira u tvom životu i udaljiš se od toga. Vrati se duhovnoj praksi, piši, vodi dnevnik i razmišljaj o svojoj budućnosti.

Rak 

Povežite se s ljudima na dubljem nivou. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću poslovnih partnerstava i umrežavanja. Sada je idealno vrijeme za ponovno sudjelovanje u društvenim događanjima i mrežnim aktivnostima. Iskoristite priliku da prisustvujete sastancima Gospodarske komore i razmijenite posjetnice. Pratite kontakte s LinkedIna i uložite trud u bolje upoznavanje. Dodatno se angažirajte i postanite izvor vrijednih informacija na društvenim medijima.

Lav 

Držite glavu visoko. Kada težite uspjehu, važno je kako vas percipiraju. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću karijere i javnog ugleda. Ovo je povoljan trenutak za razvoj svog brenda i stvaranje pozitivnog dojma. Krenite s istraživanjem strategija drugih ljudi koje poštujete i vidite kako se to može uklopiti u vaše vlastite vrijednosti. Pratite influencere od kojih možete naučiti. Postavite si ovaj cilj za sljedećih 30 dana.

Djevica 

Život često donosi neočekivane izazove. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću zajedničkih resursa i tajni. Možda će biti izazovnije pronaći potrebne resurse, ali postavljanje pitanja i snalažljivost mogu biti od pomoći. Počnite istraživati mjesta gdje biste mogli pronaći resurse koji vam trebaju. Moguće je da ćete naići na mentora, program ili stipendiju za koje se možete prijaviti. Važno je djelovati brzo kako ne biste propustili važne rokove.

Škorpion 

Imajte jasnu sliku onoga što želite i vizualizirajte to u svojoj svijesti. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću obveza i braka. Ovo je povoljan trenutak za otvoreni razgovor o budućnosti i kako ju zamišljate. Zapišite svoje ciljeve i snove za brak te ih podijelite s partnerom. Potrudite se uskladiti vaše vizije i istražite područja u kojima možete kompromitirati. Iskoristite sljedeći mjesec kako biste temeljito razmislili o svojim željama i potrebama za budućnost.

Strijelac 

Ako se osjećate iscrpljeno, pritisnite dugme za ponovno pokretanje. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću rutina i zdravlja. Povratite ravnotežu između vaših potreba i fizičkog blagostanja. Nastojte pronaći slobodu u svojim postupcima. Iskoristite svoje osobno vrijeme kako biste tražili harmoniju u svemu što radite. Tražite ugodne prilike koje osvježavaju vaše osjetila i dopuštaju vam da uživate u jednostavnim radostima života.

Jarac 

Opustite se i uživajte. Ljeto je pred vratima, pravo je vrijeme za uživanje u raznim zabavnim aktivnostima. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću igara i zadovoljstva. Krenite raditi stvari koje vas povezuju s prirodom. Posjetite park, krenite u opuštenu večernju šetnju sa svojim partnerom ili ljubimcem. Provozajte se obalom noću uz omiljenu glazbu. Isprobajte novi restoran i počastite se slasnim desertom.

Vodenjak 

Život dobiva smisao kroz trenutke provedene s voljenima. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću doma i obitelji. Odvojite vremena za druge i stvorite nezaboravne trenutke. Možete započeti s pisanjem spomenara ili organizirati jednostavnu večeru bez mobitela kako biste svi zajedno uživali u obroku. Igrajte društvene igre, smijte se i uživajte u kvalitetnom provodu.

Ribe 

Izrazite svoje misli, posebno ako primijetite područja u svom gradu koja biste voljeli vidjeti poboljšana. Mladi Mjesec u Biku aktivira vašu solarnu kuću komunikacije i lokalnih zajednica. Razmotrite sudjelovanje na javnim sastancima kako biste započeli zagovaranje potrebnih promjena. Pišite pisma gradonačelniku i svojim predstavnicima kako biste jasno iznijeli svoju podršku i zabrinutost.

Horoskop