Chufy SS24
Imaxtree by Launchmetrics //

Za svaki astrološki znak, ovo je vrijeme kada se fokusira na različite aspekte života, a mi ćemo istražiti kako će se ovaj tranzit odraziti na sve znakove Zodijaka. Saznajte kako će Mjesec u Biku oblikovati vaš dan i što možete očekivati u svojoj sferi utjecaja!

Ovan 

Sada je pravo vrijeme za pregledavanje svojih posjeda, pa čak i onih koji vam možda nisu potrebni, kako biste oslobodili novac koji možete iskoristiti za druge stvari. Ulazak Mjeseca u Bika aktivira vašu financijsku sferu i osobno vlasništvo, što predstavlja idealnu priliku da pregledate svoj dom i pažljivo razmislite o stvarima koje posjedujete, a koje su možda višak. Inspirirajte se Marie Kondo i pitajte se donosi li vam to "radost". Ako ne, razmislite o doniranju ili prodaji tih predmeta.

Bik 

Koji su vaši ciljevi za osobno poboljšanje Uvijek postoje aspekti koje možete unaprijediti u svom životu, stoga je važno postaviti ciljeve. Ulazak Mjeseca u vaš znak aktivira vašu osobnu sferu, pružajući priliku za fokusiranje na sebe. Možda razmišljate o započinjanju vježbanja ili upisivanju tečaja koji će poboljšati vaše profesionalne vještine. Promislite o čitanju nove knjige ili vraćanju svakodnevnoj duhovnoj praksi kako biste unaprijedili svoj životni put.

Blizanci 

Dok se Mjesec kreće u Biku, naglašava se vaša sfera skrivenih izazova. Mogu postojati lojalnostima nedostojni ljudi, a netko u koga ste uložili povjerenje može vas iznenaditi izdajom. Međutim, ako imate istinskog prijatelja u svom krugu, nema potrebe za zabrinutošću. Ovaj tjedan donosi otkrivanje istine, omogućujući vam da jasno prepoznate svoje prave saveznike.

Rak 

Prijateljstva obogaćuju svijet, a vi uživate u stvaranju novih veza. Dok Mjesec ulazi u Bika, naglašava se vaša sfera prijateljstva na poslu. Sada je izvrsno vrijeme da se više povežete s kolegama. Umjesto da se povučete u svoj mirni kutak, izazovite sebe da izađete iz zone udobnosti. Posjetite dobrotvorne akcije ili događaje s ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Ako trenutno nemate ništa planirano, istražite mogućnosti u svojoj lokalnoj zajednici putem društvenih mreža poput Facebooka, LinkedIna ili online foruma.

Lav 

Fantastično je kad dobijete zeleno svjetlo na poslu za prijavu za unapređenje, novi posao ili čak povišicu. Ulazak Mjeseca u Bika aktivira vašu karijeru, pružajući vam dodatni poticaj. Ako se prijavljujete za poslove na različitim mjestima, sljedeća dva dana mogla bi biti posebno sretna, što znači da biste mogli dobiti poziv na intervju ili čak ponudu. Razmotrite mogućnost angažiranja stručnjaka za pronalaženje poslova i počnite slati svoj životopis za pozicije koje vas zanimaju putem interneta.

Djevica 

Pripremite kofere, Djevice. Putovanje je na vidiku. Dok Mjesec ulazi u Bika, vaša sfera obrazovanja i dalekih putovanja aktivira se. Sada je idealno vrijeme za planiranje putovanja unutar zemlje ili čak preko granica. Ako ste primili e-mailove s ponudama za jeftine avionske karte, vrijeme je da se posvetite istraživanju. Možda ćete pronaći neodoljivu ponudu i odlučiti se kupiti kartu za vaše sljedeće putovanje.

Vaga 

Zamislite osjećaj pronalaženja nekog novca u džepu dok perete rublje danas. Dok Mjesec ulazi u Bika, vaša sfera resursa i tajni postaje aktivna, što može rezultirati dodatnim prihodom iz nekih izvora o kojima možda niste ni razmišljali kad vam je potrebna financijska pomoć. Danas je izvrstan dan za razmatranje podnošenja zahtjeva za kredit ili diskretno zamoliti prijatelja za financijsku podršku kako biste obavili nešto što želite, a da to drugi ne saznaju.

Škorpion 

Vi ste osoba koja drži svoje obećanje i dosljedno ga ispunjava, a možda se odlučujete na ozbiljan angažman s nekom osobom, partnerom ili poslovnim poduhvatom. Ulazak Mjeseca u Bika aktivira vašu sferu obaveza. Osjećate snažnu želju da se uhvatite u koštac i započnete važan projekat za koji osjećate strast i odlučnost da ga dovedete do kraja.

Strijelac 

Možda se život čini malo monotonim, ali primijetili ste da ste posljednjih vremena bili poprilično zauzeti. Dok Mjesec ulazi u Bika, vaša sfera rutina postaje aktivna, što može ukazivati da je vrijeme da malo prodrmate stvari i učinite nešto novo. Ne morate odmah mijenjati sve. Pokušajte s povremenim izlascima ili pozivima prijatelja na društvene igre uz pizzu.

Jarac 

Sada je savršeno vrijeme da istražite sve zabavne aktivnosti koje možda propuštate zbog posla ili drugih obaveza. Ulazak Mjeseca u Bika aktivira vašu sferu kreativnosti i igre. Ovo je izvrsna prilika da isprobate nešto što ste uvijek željeli. Bez obzira na to što odaberete, osigurajte si zabavno vrijeme!

Vodenjak 

Ovo je divno vrijeme da se opustite i uživate u kućnom okruženju, zadržavajući svoju odluku da ostanete kod kuće ovaj tjedan. Dok Mjesec ulazi u Bika, aktivira se vaša sfera doma, pružajući vam izvanrednu priliku da se povežete s obitelji na značajan i praktičan način. Pokrenite zabavan grupni chat kako biste svi bili u kontaktu i podijelili fotografije. Grupni razgovor s obitelji može biti vrlo zabavan i ispunjen smijehom.

Ribe

Iskoristite danas da napišete svoje e-mailove. Ulazak Mjeseca u Bika aktivira vašu sferu komunikacije. Sada je izvrsno vrijeme za izradu predložaka za klijente koji često postavljaju slična pitanja ili ažuriranje vašeg automatskog odgovora putem e-maila kada niste dostupni.

Horoskop