lara čelić
Fotografije: Mateo mučnjak, john pavlish //

lara čelić

Mlada Lara Čelić novo je lice hrvatske modne scene i dobitnica nagrade u kategoriji NOVO LICE powered by MELEM. Lara se u svom emotivnom govoru zahvalila svim fotografima, stilistima i drugim profesionalcima s kojima je do sada surađivala. Zahvalila se i Tihani Harapin Zalepugin na tome što joj je vjerovala u nju, te kako joj je sve ovo dodatna motivacija za još ozbiljnije bavljenje manekenstvom. Nagradu su joj uručili prezenteri i pokretači nove glazbene struje u Hrvatskoj, Miach i Hiljson Mandela.

hiljson mandela i miach
mateo mučnjak //

hiljson mandela i miach

hiljson mandela, miach i lara čelić
mateo mučnjak //

hiljson mandela, miach i lara čelić

S dobrim brojem prehodanih modnih pisti, Lara je svojom zaraznom energijom i profesionalnošću od samog početka zaista zaslužila ovu nagradu. Istaknula se u snimanju brojnih domaćih editorijala, a modni urednici, fotografi i njezina agentica Tihana Harapin Zalepugin iz agencije Talia Model predviđaju joj blistavu karijeru modela.

Lara Čelić
john pavlish //

Lara Čelić

Baš kako su njihova lica izložena konstantnim blejskovima fotoaparata i snimanjima koja se čine beskrajnima, tako su i naša u ovo vrijeme izložena raznim utjecajima okoline koja im mogu uzeti sjaj i ljepotu. Od usana do obraza, ali i cijelog tijela, Melem pruža savršenu zaštitu i brigu o svakom dijelu našeg tijela, ali najbitnije - našeg lica!

Lara Čelić i
john pavlish //

Lara Čelić, Anamari Halilović brand managerica za Melem i Ivan Balija tehnolog ambalaže Melem

Izvorno hrvatski proizvod baziran na svojoj desetljećima staroj i višestruko nagrađivanoj formuli je kroz godine dobio svojih bezbroj kvalitetnih kozmetičkih i skincare varijanti, a samom originalu Melema smo vjerni dugi niz godina. Bez obzira na sve, svako novo ili zrelo lice uz Melem može izgledati besprijekorno!

Elle Style Awards