doc.sr.sc vesna ramljak
Fotografije: mateo mučnjak //

doc.sr.sc vesna ramljak

Elle Style Awards, naša prestižna nagrada koja slavi one najbolje od najboljih i od izvrsnih izdvaja one koji mijenjaju svijet, je svake godine noć za pamćenje. Fenomenalna atmosfera, nezaboravna moda i sudar različitih kreativnih svjetova je nešto što zauvijek izdvaja Elle Style Awards iz mase, no ove godine je naša dodjela iz svih izvukla jake i pozitivne emocije. Od dobitnika koji su nagradom bili vidno iznenađeni, pa sve do značajnih trenutaka koji su se proslavili baš na pozornici naše dodjele. Nije to ništa čudno - Elle Style Awards je oduvijek noć tijekom koje se događa magija.

Važan trenutak za udrugu Nismo same proslavljen na pozornici Elle Style Awards

ivana kalogjera
//

ivana kalogjera

Ovogodišnja nagrada Impact powered by KEKS PAY je zasluženo pripala Ivani Kalogjeri i udruzi Nismo same. Upravo u mjesecu borbe protiv raka dojke je Ivana Kalogjera dobila ovu važnu nagradu koju dodjeljuje redakcija ELLE Hrvatska. Nagrada slavi velike društvene promjene nabolje i sve pojedince i organizacije koje stoje iza njih. Ivana Kalogjera je na pozornici nakon preuzimanja nagrade istaknula kako su ranije tog dana dobili tisućitu korisnicu. Životno iskustvo ponukalo je Kalogjeru da osnuje internetski portal Nismo same, a zatim i istoimenu udrugu koja je poznata po tome da ženama koje se liječe od karcinoma organizira uslugu prijevoza taksijem kad odlaze na terapije i kad se vraćaju.

‘’Nagrada za Životno djelo ne znači da je moj posao gotov, tek je početak...’’

doc. dr Vesna Ramljak
//

doc. dr Vesna Ramljak

Doc. dr. sc. Vesna Ramljak je ovogodišnja dobitnica nagrade za Životno djelo powered by LEXUS. Nakon preuzimanja ovog velikog priznanja, Vesna Ramljak se našalila kako, iako je dobila nagradu za životno djelo, njen posao i borba za zdraviju budućnost žena neće nikada prestati. U svom govoru je istaknula važnost zalaganja za žensko zdravlje, te kako je pred svima njima i dalje dug put, bez obzira na sve što se na tom području postiglo u posljednjim godinama. Nagradu je potom emotivno posvetila svojoj kćeri i unuci, a ispratio ju je gromoglasan pljesak našeg auditorija.

Iz emocija dolazi najbolja moda

Matija Vuica
//

Matija Vuica

Matija Vuica je ovogodišnja dobitnica nagrade Najbolji modni dizajner (Wedding) powered by ZLATARNA DODIĆ, a kako kaže, ona je pobijedila i prije nego što je dobila nagradu. Unatoč svemu, Matija Vuica je došla na našu dodjelu i preuzela ovu nagradu, a uz to je dobila ogroman i zasluženi aplauz mnogobrojne publike. Kasnije je na Instagramu podijelila objavu koja nas je uistinu podsjetila na sva njena dosadašnja postignuća i dugu karijeru, ali i emotivnu pozadinu njenih besprijekornih kreacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matija Vuica (@matijavuica)

‘’Ovo je za onog malog Pavu...’’

pave elez
//

pave elez

Mladi Pave Elez nije očekivao nagradu Zvijezda društvenih mreža powered by Čakovečki mlinovi, no nitko od nas nije bio šokiran njegovom pobjedom u ovoj kategoriji, bez obzira na jaku konkurenciju. Elez nas je kasnije iznenadio svojim govorom punim inspiracije i motivacije, a u jednom trenutku je od zamalo pustio suzu od sreće. Pavin snažni govor će nas još dugo inspirirati i poticati da budemo još bolji i uporniji u onome što radimo, jer trud i rad se uvijek isplate.

Mlada nada hrvatske mode

valentina pliško
//

valentina pliško

Mlada hrvatska dizajnerica koja svoj zanat razvija u Italiji i čiji smo rad ove godine vidjeli na najvećoj svjetskoj pozornici, onoj eurovizijskoj, je dobitnica nagrade Najbolji modni dizajner powered by 1664 Blanc. Jedna od najvećih mladih nada hrvatske modne scene, kako kaže, nije imala spreman govor. Apsolutno šokirana Valentina Pliško je zahvalila svima koji su vjerovali u njenu kreativnu viziju, od Marka Purišića (Baby Lasagna) do svih koji su joj ikada dali šansu. Elle će zauvijek slaviti mlade i talentirane ljude, te nam je bilo izrazito zadovoljstvo proslaviti novu zvijezdu koju ćemo sigurno viđati i pratiti na modnom nebu.

Predviđa joj se blistava karijera

lara čelić
//

lara čelić


Lara Čelić je dobitnica nagrade Novo lice powered by MELEM, prestižne Elle Style Awards 2024 nagrade koja redovno lansira ili dodatno unaprijedi karijere naših mladih manekenki. Lara je bila uistinu iznenađena nagradom, te se u svom govoru zahvalila svakom modnom fotografu koji ju je ikada slikao i pomogao dovesti do ove nagrade. Posebno se zahvalila i svojoj agentici, Tihani Harapin Zalepugin iz Thalia Models, koja je bila jednako dirnuta ovim velikim trenutkom za mladu Laru.
Elle Style Awards