@madelineargy
Instagram //

@madelineargy

Nerijetko se zna dogoditi da u Chanel ready to wear kolekciji pronađemo nekoliko odličnih komada. Iako mnogi smatraju kako Chanel u posljednje vrijeme i ne briljira baš u stiliziranju istih, ako neke od njih odvojite i pogledate individualno, shvatit ćete da imaju veliki potencijal za svakodnevno nošenje, ali i posebne prilike.

Upravo sam na jedan takav komad naišla dok sam listala Instagramom. Riječ je o Chanel bluzi kratkih rukava koju karakteriziraju dugmići u obliku poznatog CC loga. Ovaj komad je zapravo nosila Madeline Argy (glas koji se krije iza poznatog  podcasta Pretty Lonesome) za nedavnu Chanel cruise reviju u Marseilleu.

Ako malo bolje pogledate, shvatit ćete da je logo zapravo utisnut po cijeloj prugasto sivoj bluzi koju također krase i puf rukavi te elegantna kragna.

Madeline je blizu stilizirala uz baggy traperice, crni grudnjak i naravno Chanel torbicu, a ono što se meni osobno najviše svidjelo kod ovog komada je to što taman dovoljno otkriva koliko bi trebao, a i dalje izgleda elegantno i nevjerojatno chic.

S obzirom na to da je riječ o Chanel komadu, cijena mu je naravno paprena, ali dobre vijesti su da smo u Zari pronašli dobar dupe ove bluzice koji je naravno puno povoljniji i pristupačniji.

Riječ je o bijelom topu s V izrezom koji umjesto Chanel loga u ulozi dugmića ima preslatke mašnice. Top dolazi u bijeloj i crnoj boji, a cijena istog je 22,95 eura.

Oba komada su idealna za ljeto, a mi ne možemo dočekati vruće ljetne dane u kojima ćemo ih nositi!

Moda