SAINT LAURENT
Launchmetrics //

SAINT LAURENT

Suknja je odavno postala omiljeni modni komad poslovne uniforme, pa je tako i ove sezone ključni element u ormarima svih ljubiteljica mode koje žele spojiti udobnost i eleganciju na radnom mjestu. Kolekcije za jesen/zimu 2024. donijele su nam nove modele suknji, a brendovi poput Bossa, Max Mare, Fendija i Saint Laurenta pokazali su nam kako ih ispravno stilizirati. U nastavku donosimo nekoliko ideja s pomoću kojih ćete unijeti novi život svojim maxi, midi i mini suknjama i stvoriti besprijekoran uredski look. 

Midi suknje: Savršena ravnoteža elegancije i praktičnosti

Midi suknje su apsolutni hit ove sezone. Bilo da su plisirane, pencil kroja ili A-linije, nude idealnu dužinu za uredski ambijent. Možete ih kombinirati s različitim vrstama obuće – od klasičnih salonki, čizama, pa sve do elegantnih baletanki. Za sofisticiran izgled, kombinirajte plisiranu ili prozirnu midi suknju s jednostavnom bluzom i tankim remenom. Ako želite ovom izgledu dodati malo drame, izaberite midi suknju u vibrantnoj boji poput tamnoplave ili bordo.

Kožne suknje

Kožne suknje su savršen izbor za sve dame koje žele unijeti dozu edgy stila u poslovni outfit. Ove sezone, u trendu su suknje od mekane, mat kože u neutralnim tonovima poput crne ili sive. Za opušteniji look, uparite ovaj model suknje s oversized džemperom i visokim čizmama. 

Pencil suknja + sako

Pencil suknje su klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Visoki struk i jednostavan kroj čine ih savršenim za isticanje siluete na sofisticiran način, a ove jeseni nosimo one u teksturiranim materijalima poput tvida ili mješavina vune koje dodaju notu luksuza bilo kojem outfitu. 

Igra proporcija

Za sve one koji vole pratiti najnovije trendove, asimetrične suknje su must-have komad ove sezone. Njihov neobičan kroj daje dinamiku outfitu, a najbolje izgledaju kada ih kombinirate s jednostavnim, uvučenim gornjim dijelom, kako bi suknja ostala u fokusu.

Moda