Launchmetrics
//

Launchmetrics

Grad ljubavi ili bolje rečeno, grad visoke mode. Da, govorim o Parizu, domu svih većih brendova čije smo spektakularne kolekcije viđali ovoga tjedna. I, iako je kao i svake godine, bilo i par loših interpretacija onoga što bi trebalo predstavljati visoku modu, streetstyle scena nas ni ovoga puta nije razočarala. 

Što se nosilo u Parizu?

Očekivano, ulice Pariza su ovaj tjedan ispunile raskošne i elegantne silueta haljina koje su vješto iskombinirane s još uvijek popularnim platformama. Iako govorimo o visokoj modi, koja je upravo toliko posebna zato što je nedostižna, slobodno možemo reći kako je moda na ulicama bila dostojna one na pistama. 

Billo je tu i nekoliko suptilnijih lookova jer ipak pričamo o uličnoj modi, a oni su se sastojali od chic tvid blejzera, bijelih košulja, elegantnih hlača i predimenzioniranih modnih dodataka poput sunčanih naočala. Uz njih, viđali smo i midi haljine koje su idealan odabir za toplo pariško ljeto, te jako puno modnih komada s 3D cvjetnim motivima.

When in Paris do as Parisians, pa je tako na ulicama bilo očekivano puno crnih modnih kombinacija, posebno na Balenciaga reviji na koju je nekim čudom došla čak i Miranda Priestly. Samo se šalimo, to je ipak bio maskirani Alexis Stone koji je priznao da mu je za usavršavanje Mirandine maske trebalo čak tri mjeseca.

U moru crnih outfita, izdvojilo se i nekoliko bijelih kombinacija, a ove sezone moramo priznati kako smo uočili i par zanimljivih boja, poput žute i ružičaste. Sve u svemu zadovoljni smo streetstyle modom u Parizu, idemo dalje!  

     

 

 

Moda