Bella Hadid proglašena je ženom s najljepšim licem na svijetuFoto: Getty Images
//

Bella Hadid proglašena je ženom s najljepšim licem na svijetu
Foto: Getty Images

Jedno od trenutno najvećih imena modne industrije se vraća! Fotografija, koju je snimila talentirana Gray Sorrenti, prikazuje Bellu Hadid u prekrasnoj bijeloj haljini s čipkastim rubom iz jesenske kolekcije 2024., dizajnirane od strane Anthonyja Vaccarella. Iako je ovo partnerstvo službeno otkriveno jučer, još od Filmskog festivala u Cannesu, nagađa se kako bi moglo doći do ove uzbudljive suradnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Brend je fotografiju popratio jednostavnom, ali snažnom izjavom, potvrđujući Hadid kao novo lice Saint Laurenta, a manekenka je fotografiju podijelila na svom Instagram Storyju. Njezin angažman kao novo lice Saint Laurenta čini se kao prirodan potez, s obzirom na njezine česte pojavljivanja u dizajnima brenda i snažnu prisutnost u modnoj industriji. Stilska evolucija Belle Hadid uvijek je bila u skladu s hrabrom i sofisticiranom francuskom estetikom, a tu je i njezina neosporna moć da bez napora prikaže, kako komade visoke mode, tako i streetwear-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Modni entuzijasti i insajderi industrije s nestrpljenjem čekaju više fotografija iz ove suradnje, a ako je početna fotografija pokazatelj, predstojeća kampanja obećava utjelovljenje Belline bezvremenske elegancije. Za Hadid, to je još jedna prekretnica u njezinoj sjajnoj manekenskoj karijeri s kojom je potvrdila kako su spekulacije da više neće biti dio industrije - lažne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Za Saint Laurent, nova kampanje predstavlja strateško partnerstvo koje se usklađuje s identitetom brenda, dok istovremeno doseže širu i mlađu publiku.

Moda