Zendaya
Profimedia //

Zendaya

Ljeto je sve bliže, pa je pravo vrijeme da osvježite svoj stil novom stylish frizurom koja je funkcionalna koliko i estetski zadovoljavajuća. Stoga, vrijeme je da pozdravite ponovni povratak pletenice i to onih po uzoru na poznatu rusku tenisačicu Annu Kournikovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE TENNIS LOOKBOOK (@thetennislookbook)

Krajem devedesetih godina Kournikova je osvojila publiku svojom prepoznatljivom pletenicom koju je uz šiltericu često nosila, kako na teniskom terenu, tako i van njega. S glatkim repom kao osnovom, ova frizura drži dugu kosu urednom dok je istovremeno neosporno chic što je čini savršenim izborom za ljeto.

Možemo reći da se ovaj trend sada seli u 2024. godinu, i to zahvaljujući Zendayi, odnosno njezinom looku u na primjeri filma Challengers u Londonu. U kombinaciji s bijelom Thom Browne haljinom, Zendayina duga pletenica je ukrala pozornost, a glumica joj je s pomoću suptilne bijele mašne dodala jednu novu dimenziju glamura i elegancije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Nederland (@elle_nl)

Gabrielle Union je također vješto prihvatila ovaj trend, pa tako možemo reći kako smo sigurni da je ovo nova it frizura ljeta 2024. godine. Nebitno jeste li inspirirani sveprisutnim tenniscore-om ili jednostavno tražite chic i funkcionalan način za sklanjanje kose s lica, ova bezvremenska frizura se vraća na velika vrata i moramo priznati da joj se jako veselimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

Ljepota