Vans x Proenza Schouler Puffy Slip-On
//

Vans x Proenza Schouler Puffy Slip-On

Nostalgija je već neko vrijeme pokretačka snaga u modnoj industriji, a veliki utjecaj Y2K estetike, vidljiv je kroz nekoliko posljednjih sezona. Znači li to da u fokus ponovno dolaze retro Vans tenisice? Izgleda kako je odgovor na ovo pitanje potvrdan, barem ako pitamo it djevojke društvenih mreža, Emily Ratajkowski i Sofiju Richie koje su svojim Vans Slip-On cipelama podarile potpuno novi život. 

Vans x Proenza Schouler

Za ovaj nagli povratak na scenu donekle je zaslužan i brend Proenza Schouler koji je s Vansom potpuno redizajnirao slavni model i dao nam nove Puffy Slip-On cipele dostupne u tri boje; bež, bijeloj i crnoj. Ova suradnja rezultirala je klasičnom slip-on cipelom s naglašenim proporcijama i finom kožom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli vans (@vans)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Proenza Schouler (@proenzaschouler)

Za mnoge, Vansice predstavljaju povratak u tinejdžerske dane, pa su tako Google pretraživanja za klasični model, protekla tri mjeseca skočila za 5000 %, a TikTok videa u kojima se spominje njihov veliki comeback broje preko 41,6 milijuna pregleda. Sve ovo upućuje na samo jednu stvar, Vans bi mogao uskoro s trona skinuti Sambice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli vans (@vans)

Kako ih uključiti u modernu garderobu?

Jednostavno. I dalje idu najbolje uz ležerne traperice, jednostavnu majicu i predimenzioniranu torbu, a Proenza Schouler kolaboracija, savršena je u kombinaciji s lanenim hlačama, bijelom košuljom i upečatljivim sakoom za dotjeran, ali opušten izgled. Za sve one koji žele postići izgled ranih 2000-tih, kombinirajte ih uz traperice niskog struka i kratku majicu sa zanimljivim natpisom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justine Voroncova (@justine__va)

Slip-on Vansice nesumnjivo su zauzele svoje mjesto na modnoj sceni ljeta 2024, a njihova mješavina udobnosti i svestranosti, čini ih privlačnim izborom za one koji žele unijeti dašak retro stila u svoju garderobu. 

Moda