ImaxTree by launchmetrics
//

ImaxTree by launchmetrics

Talijanska poduzetnica i jedna od najutjecajnijih svjetskih modnih influencerica Chiara Ferragni rođena je 7. svibnja 1987. u Cremoni, sa Suncem u znaku zemljanog Bika, smještenog u desetoj kući zodijaka, području karijere i javnosti.

Vladarica znaka Bika, senzualna zemljana Venera, božica ljubavi i ljepote, ali i materijalnih dobara, nalazi joj se u znaku vatrenog Ovna, u društvu ekspanzivnog dobročinitelja Jupitera i u blizini Sjevernog mjesečevog čvora koji označava svrhu i cilj našeg ovozemaljskog puta, svi zajedno smješteni  u devetoj kući filozofije i vjere. U slobodnom prijevodu - gorljiva Venerina propovjednica kao životna uloga, što dugogodišnja karijera ove modne ambasadorice i dizajnerice sa skoro trideset milijuna pratitelja na neki način upravo i je.

Quote icon Black quote icon

Ascendent, točka naše fizičke pojavnosti i energije kojom zračimo, nalazi joj se također u vatrenom, srčanom, ali i glamuroznom Lavu, znaku gotovo bez iznimke istaknutom u astrološkim profilima javnih osoba.

Dodatnu dozu zemljane energije Chiara dobiva od Mjeseca, našeg emocionalnog bića, u znaku racionalne Djevice što je čini prilično opreznom, ako ne i proračunatom kad su emocije u pitanju, ali i dobro usklađenom s isto tako uzemljenim Suncem u Biku što ukazuje na vrlo dobro organiziranu i izrazito efikasnu osobu, jake upornosti i snage volje. Merkur, planet uma i komunikacije, u konjunkciji je sa Suncem, što joj daje sklad tijela i uma, privlačan fizički izgled, smisao za sklad i ljepotu, ali i naglašene komunikacijske sposobnosti. Mali, ali nikako zanemariv dodatak ovom dvojcu planeta čini jedan vrlo zanimljiv asteroid po imenu Amor, koji u skladu s nazivom predstavlja ljubav i to onu platonsku, što Chiarinoj osobnosti daje bajkovitu pa čak i bestjelesnu notu, za koju se bez obzira na spol nije teško zakačiti, o čemu nevjerojatna brojka vjernih pratitelja sve govori.

Kada se doda Mars, naš unutarnji pokretač i način na koji djelujemo, koji joj se nalazi u zračnom dinamičnom znaku inteligentnih komunikatora i trgovaca Blizanaca slika gotovo savršene „tvornice ljepote, stila i novca“ je upotpunjena. Međutim, upravo taj promjenjivi i ponekad nestašni „lako ćemo“ Mars zbog opozicije sa Saturnom, gospodarom karme i konjunkcije s Kironom, našom bolnom točkom, Chiari ipak može donijeti i ozbiljne životne izazove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

Chiarin suprug reper Fedez, pravim imenom Federico Leonardo Lucia rođen je 15. listopada 1989. u Milanu sa Suncem, Marsom i Merkurom u znaku kardinalne zračne Vage, Ascendentom u prodornom vodenom Škorpionu, Mjesecom na posljednjem stupnju vatrenog Ovna te Venerom u optimističnom Strijelcu.

U astrološkom smislu njih dvoje baš i nemaju nekih sudbinskih astroloških poveznica koje bi ih bez obzira na zajedničku djecu trajno držale skupa, osim što je Chiara kao Bikica, zbog škorpionskog Ascendenta za Fedeza uistinu poželjna životna družica. On po mnogo čemu primjeren partner jednoj Lavici baš i nije, ali kao što bi Henry Miller u svojoj čuvenoj Rakovoj obratnici rekao: „Ima nešto perverzno u ženama...sve su mazohistice u srcu“...

Iz usporednih horoskopa očito je da je Fedez pravu popularnost stekao tek kroz brak, ali bi se istovremeno možda trebalo i zapitati koliko mu zapravo balansiranja, diplomacije i tolerancije, iako svojstvene zračnoj Vagi, treba u životnoj vezi s tvrdoglavom i strastvenom,  Bikicom-Lavicom, uz to i poprilično materijalistički orijentiranom. Sudeći po deficitu planeta u vodenim znakovima, ni jedan ni drugi nisu posebno emotivni, s tim da kod nje prevladava racionalna zemljana energija, a kod njega mentalna zračna, što sve skupa možda na neki način i olakšava lako mogući raspad obitelji.

ImaxTree by launchmetrics

ImaxTree by launchmetrics

Premda istinu o međusobnom odnosu znaju samo njih dvoje, ma koliko „pravih“ istina kolalo među gomilom budnih promatrača, ipak se krah ovog medijski eksponiranog braka da naslutiti. Baš kao što se i njezino influencersko poslovno carstvo naglo ispuhalo zbog ozbiljnog moralnog gafa sa zamračenom donacijom za bolesnu djecu, aferu koju prilično neuvjerljivo pokušava protumačiti kao komunikacijski propust, iskupljujući se naknadno velikodušnim financijskim gestama. Iako, s obzirom na upornu i racionalnu prirodu i  dominantnog  Plutona u znaku Škorpiona, na samom uglu karte, posebnog i po tome što je jedini vodeni znak u natalu, a koji joj osigurava ogromnu moć regeneracije pa i predatorsku energiju, izvjesno je da bi se Chiara mogla prilično brzo izdignuti iz trenutno ne baš bajnih životnih okolnosti.

Kako god, nakon pomrčina Sunca i Mjeseca (eklipsi) na osi Bik-Škorpion koje su ih posljednje dvije godine oboje dobrano protresle, njega nažalost i na fizičkom, u vidu opake bolesti, a nju na poslovnom planu, vrlo skoro slijedi i nastavak eklipsi na osi Vaga-Ovan, vezanoj upravo uz odnose, koje ih u astrološkom smislu direktno pogađaju.

Ako su eklipse stvarno tzv. skretnice sudbine koje trasiraju naš životni put,  preostaje nam samo svjedočiti vjerojatnom kraju još jedne bajkovito započete ljubavne priča, pod pravim zvjezdanim nebom zapravo ništa značajnije niti pažnje vrjednije od milijuna životnih priča i sudbina anonimnih parova. Izuzmu li se naravno oni drugi milijuni koje će Chiara i Fedez u slučaju razvoda, sviđalo im se to ili ne, vjerojatno morati pod pažljivom prismotrom javnosti i dijeliti, upravo na način na koji su i nastajali. U astrologiji se to naziva - karma!

Horoskop