Foto: Unsplash
//

Foto: Unsplash

Društvene mreže danas mogu biti itekako korisne. Raznolik sadržaj koji se tamo nudi koristimo u različite svrhe, osobito kad nam ponestane inspiracije. Koliko vam se puta dogodilo da ste vidjeli unutrašnjost vile neke slavne osobe i poželjeli živjeti u tom prostoru? Ako je pred vama uređenje interijera i nedostaje vam ideja kako urediti prazan prostor, inspiracija s društvenih mreža je uvijek dobro došla. Baš kao što često tražimo inspiraciju za outfite, manikuru, make-up ili kosu na Instagramu, pronalasku inspiracije za dizajn interijera možemo pristupiti na isti način. Izdvojili smo zato profile na koje morate kliknut follow ako planirate preuređenje prostora. 

@buchanan.studio

Studio su osnovali Agnus i Charlotte Buchanan koji spajaju nespojivo,  a njihovi radovi mogu se prepoznati na kilometar. Ukoliko tražite otkačen stil uređenja koji nije uobičajeni te se ističe među ostalima, njihov profil kao da je stvoren za vas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUCHANAN STUDIO (@buchanan.studio)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUCHANAN STUDIO (@buchanan.studio)

@inigo.house

Interijer inspiriran povijesti idealan je spoj povijesti i modernog stila, a gledajući njihov Instagram profil imamo osjećaj kao da živimo u dvorcu iz bajke. Mješavina povjesnih stilova savršeno je kombinirana, a naizgled starinski štil djeluje potpuno moderno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inigo (@inigo.house)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inigo (@inigo.house)

@eagle.hodges

Još jedan Instagram profil na kojemu možete pronaći inspiraciju za spoj modernog stila s elementima apstraktne umjetnosti i tradicionalnog stila. Njihovi interijeri izgledaju poput onih iz serije Downton Abbey ili neke druge povijesne drame stoga ako tražite takav interijer, ovo je savršeno mjesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eagle & Hodges (@eagle.hodges)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eagle & Hodges (@eagle.hodges)

@maximilianhurd

Mob wife estetika postala je popularna i u svijetu dizajna interijera, a s njom ide i maksimalizam. Upravo je to stil koji možete vidjeti na ovom profilu. Ekscentričnost, kič, jarke boje te kombinacija puno različitih uzoraka specijalnost je Maxa Hurda koji se krije iza profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Hurd (@maximilianhurd)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Hurd (@maximilianhurd)

@reathdesign

Spoj stila iz sredine prošlog stoljeća i tipičnog engleskog seoskog doma glavna su karakteristika interijera koji se krije na ovom profilu. Ako volite eksperimentiranje i kombiniranje raznih boja koje nisu uobičajene kada su interijeri u pitanju, poput ružičaste ili žute, ovo će vas samo dodatno ohrabriti da se odlučite malo poigrati s bojama i pustiti mašti na volju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reath Design (@reathdesign)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reath Design (@reathdesign)

 

Lifestyle