@ideservecouture
Instagram //

@ideservecouture

Rođen i odrastao u Dubrovniku, Hanan je nakon srednje škole pohađao američki fakultet RIT, ali kako je otkrio u jednom intervjuu, od malena ga zapravo zanima moda. Veliki preokret u njegovom životu događa se 2014. godine kada se iz Hrvatske seli u Ameriku gdje prvo radi u ugostiteljstvu. Gubitak posla zbog pandemije COVID-19, natjerao je Hanana da promjeni svoj put i baci se u nešto posve novo i pomalo riskantno. 

Promjena životnog smjera

Hanan je počeo objavljivati humoristične memeove i komentare o modi, što mu je donijelo veliki broj pratitelja i prepoznatljivost na društvenim mrežama. Njegov jedinstven pristup modi, koji spaja humor i stručnost, osvojio je srca mnogih modnih entuzijasta širom svijeta i donio Hananu priznanja od strane uglednih modnih medija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

Uz duboku ljubav prema modi, iza Hananovih komentara krije se i želja da modni svijet učini pristupačnijim i zabavnijim za širu javnost, što mu u proteklih nekoliko godina itekako ide za rukom. Jedno od najvećih modnih priznanja dogodilo se prošle godine, kada je Hanan uvršten na BOF listu 500 najutjecajnijih ljudi u modnoj industriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

Osim njegovih stručnih recenzija i šaljivog pristupa modi, Hanan nas očekivano nikada ne razočara ni svojim modnim odabirima. Posebno kombinacijama koje nosila na brojne modne revije svjetskih brendova poput Moschina, Jacquemusa i dr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

Rekli bismo kako ima klasičan, ali itekako upečatljiv stil koji nikada ne prođe nezapamćeno. Posebno je poznat po svojoj ljubavi prema nakitu koju se ne boji pokazati, pa ga tako često možete vidjeti kako nosi po nekoliko upečatljiv prstenova i narukvica na jednoj ruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

Sve u svemu, Hananov uspjeh kako na svjetskoj, tako i na našoj modnoj sceni je neosporan, a mi mu za rođendan želimo da provede još puno godina radeći ono što najviše voli: dokazivati kako je moda namijenjena svima i kako je jedna od njezinih primarnih svrha zabava!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ideservecouture

 

Moda