Zara
Promo/ //

Zara

Top je neizostavan dodatak u svakoj ljetnoj garderobi, ide na sve, a lako se transformira iz dnevnog u večernji komad. Koliko god to jednostavno zvučalo, dobar ljetni top uistinu može učiniti izgled smislenijim i upečatljivijim. No, na što točno mislimo kada kažemo dobar ljetni top? Pa prije svega, važno je da bude kvalitetan, odnosno napravljen od kvalitetnih materijala, a onda da bude jednostavan jer znamo da se u minimalizmu krije suština elegancije. Ono što izdvaja chic top je i nekakav zanimljivi detalj poput 3D cvijeta kakvog viđamo na topovima poznate poljske dizajnerice Magde Butrym.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Ove godine, posebno se izdvajaju i asimetrični topovi, kao i topovi na jedno rame ili bez naramenica. Što se boja tiče, najdraže su nam one neutralne, ali u Massimo Duttiju smo pronašli i nekoliko zanimljivih topova u boji cigle koji će se također nositi ovoga ljeta. Tu je i sveprisutna plava, kao i maslac žuta koja je idealna za ljetne večeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Noorie Ana (@noorieana)

Kako stilizirati ljetni top?

Stiliziranje ljetnog topa ne zahtijeva nekakav poseban talent. Upravo zbog njegove svestranosti s njim jednostavno ne možete pogriješiti, a u posljednje vrijeme po Instagram profilima poznatih modnih influencerica, najčešće ga viđamo u kombinaciji s maxi suknjama niskog struka ili nešto dužim bermudama. Što se večernjih izdanja tiče, ide odlično uz slip suknje i skandale na petu, kao ispod lanene košulje za nešto dotjeraniji i sofisticiraniji izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

U nastavku vam donosimo 12 chic topova iz aktualne ponude brendova koji su ovoga ljeta visoko na našoj listi želja:

Elle izbor

Moda