Foto: Profimedia
Profimedia //

Foto: Profimedia

Ako niste mogli odoljeti trendu kratke kose i odlučili ste se skratiti kosu na bob dužinu, posljedni način stiliziranja ovakve frizure mogao bi poslužiti kao osvježenje i ideja za večernji look. Trendi frizura koja se širi društvenim mrežama je hydro bob, a zapravo je riječ o varijaciji wet look frizure. 

Hydro bob je također inspiriran morkim izgledom, a za look je potrebno puno gela za kosu i laka za učvršćivanje. Može se prilagoditi bilo kojemu obliku lica, a ovisno o dužini kose ga se stilizira. Za sve one koji su nedavno ošišali bob te čekaju da im kosa ponovno naraste do željene dužine, ovo je idealan način kako "začiniti" to nezahvalno razdoblje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

 

Prilikom stiliziranja slobodno se poigrajte s razdjeljkom kojeg možete staviti na sredinu ili sa strane. Potrebni su i proizvodi za oblikovanje koji će frizuri dati postojanost i definiciju, a ako izbjegavate korištenje gela za kosu, on se može zamjeniti sa maskama ili kremama za kosu koji će kosu istovremeno nahraniti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

Hydro bob je idealna frizura za večernji izlazak sa curama ili odlazak na dejt jer je elegantna i profinjena te sigurno nećete proći nezamjećeno. Iako bob nije za svakoga, neka vam ova frizura bude inspiracija za sljedeći izlazak!

 

Ljepota