© Instagram @hannaschonberg
© Instagram @hannaschonberg //

© Instagram @hannaschonberg

Serumi su stalan dio beauty rutina, zbog ciljanog pristupa različitim problemima kože, od hidratacije do hiperpigmentacije. Međutim, tradicionalne formulacije seruma često dolaze u staklenim bočicama ili pakiranju s kapaljkom, što ih ne čini idealnima za putovanje, a s obzirom na staklenu bočicu, s njima moramo biti izrazito oprezni. Serumi u sticku s druge strane, pružaju sve prednosti seruma bez rizika od prolijevanja ili curenja, a s obzirom na sve veću popularnost rumenila i bronzera u ovom obliku,  pretpostavljamo kako bi ovo mogao biti novi hit proizvod u beauty svijetu. 

Kako izgledaju serumi u sticku?

To su čvrsti oblici visoko koncentriranih sastojaka seruma koji dolaze u različitim teksturama, od laganih gelova do bogatih balzama, prilagođavajući se različitim tipovima kože i preferencijama. Bez obzira preferirate li brzo upijajuću formulu za dnevnu upotrebu ili duboko hranjivu opciju za noćno obnavljanje, spajanjem seruma s praktičnim formatom sticka, ovi proizvodi olakšavaju svakodnevnu rutinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀʟɪsᴀ ɪʟɪᴇᴠᴀ (@ilievalisa)

S kombinacijom učinkovitosti, praktičnosti i prilagodljivosti, serumi u sticku su nova budućnost u beauty svijetu, a kako bismo vam olakšali potragu izdvajamo 8 najboljih koje smo pronašli u aktualnoj ponudi brendova. 

Tatcha The Serum Stick - 45,14/Kiko Milano Smart Hydrashot stik -  9,32 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Pixi On-The-Glow Multi-Use stick -  21 EUR  / Milk Makeup Watermelon Brightening serum -  39,70  EUR 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

MISSHA Time Revolution Ampoule serum u sticku - 21,19 EUR/Givenchy Skin Perfecto Radiance Perfecting UV stick - 55,46 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

THESAEM Snail Essential EX Wrinkle Solution Multi-Purpose serum u sticku - 17,50 EUR/KAHI Wrinkle Bounce All-in-One Multi-Balm - 21,19 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota