zlatarna dodić
//

zlatarna dodić

Prvo, birajte lagane komade nakita jer teški mogu biti nespretni na visokim ljetnim temperaturama, a lagani minimalistički zlatni lančić, tanke narukvice i male naušnice su najidealniji. Oni ne samo da izgledaju elegantno, već su i iznimno praktični za nošenje.

Iako je zlato otpornije na koroziju od drugih metala, slana voda i pijesak mogu imati nepovoljan učinak. Birajte jednostavnije dizajnirane komade bez dragog kamenja jer se drago kamenje može oštetiti. Zlatni komadi s glatkom površinom su lakši za održavanje i čišćenje nakon dana provedenog na plaži.

Uzmite u obzir praktičnosti svakog komada. Prstenje i složeni komadi nakita mogu se lako zagubiti ili oštetiti tijekom aktivnosti na plaži. Umjesto toga, odlučite se za jednostavnije komade koji se lako mogu skinuti i spremiti u sigurnu torbicu prije nego li zakoračite u veliko plavetnilo. Narukvice sa sigurnosnim kopčama su također idealan izbor jer smanjuju rizik od gubitka.

Kombinirajte zlatni nakit s ljetnom garderobom. Zlatni tonovi se sjajno slažu sa svijetlim, pastelnim bojama i bijelom odjećom. Birajte komade koji naglašavaju vaš preplanuli ten i dodaju dašak luksuza vašem ljetnom stilu - primjerice, zlatni lančić s privjeskom ljetnog i floralnog motiva može biti savršen dodatak vašem ljetnom outfitu.

Konačno, ne zaboravite na osobni stil. Nakit treba reflektirati vašu osobnost, stoga birajte komade u kojima se osjećate samouvjereno i udobno. Bilo da volite klasične komade ili moderniji dizajn, odabir pravog zlatnog nakita može vas učiniti još posebnijima. Uživajte na plaži i zablistajte uz pažljivo odabran zlatni nakit iz najnovije kolekcije Zlatarne Dodić!

Nakit iz ljetne kolekcije potražite na prodajnim mjestima Zlatarne Dodić ili web shopu još danas.

Moda