Lady Gaga
Profimedia //

Lady Gaga

Lady Gaga je od početka svoje karijere poznata po nesvakidašnjim i upečatljivim modnim odabirima, a ništa manje ne zaostaje kada je kosa u pitanju. Na svom zadnjem koncertu koji se održao u Las Vegasu na pozornicu je izašla s novom frizurom koja je oduševila sve prisutne. 

U sljedeća dva tjedna, točnije sve do 6. srpnja, Las Vegas očekuje prava glazbena poslastica. Lady Gaga održat će čak osam koncerata u hotelu Park MGM. Na prvom od osam koncerata Lady Gaga je oduševila najvjernije obožavatelje s novim lookom. Pjevačica je promijenila imidž i na nastup je došla s novom frizurom. Svi su ostali iznenađeni s pepeljasto plavom kosom dok su prednji pramenovi kose crni. Nova frizura Lady Gage neodoljivo podsjeća na jednu od glavnih negativki iz Disneyevih crtića odnosno Cruellu de Vil. Osim što je pokazala novu frizuru, Gaga je također za ovu priliku posvijetlila obrve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘼𝙣𝙞🫶🏼 (@stefanimothermonster)

Obožavatelji popularne pjevačice već su navikli na njezina nesvakidašnja izdanja koja su tijekom godina postala prepoznatljiv znak. Nedavno je na Instagramu objavila seriju modnih editorijala u kojima je imala crnu kosu s mikro šiškama, a nije tajna kako je kroz godine obožavala nositi različite perike. Tako je 2009. nosila periku koja je imala šiške i mašnicu, a ne možemo zaboraviti ni razbarušeni bob sa šiškama koji je nosila iste godine. Godinu dana kasnije na red carpet došla je obučena u haljini od mesa koja je zauvijek obilježila modnu povijest, a tada je imala platinasto plavu kosu s lagano rozim i plavim pramenovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇺🇸 LITTLE MONSTER - USA 🇺🇸 (@god__ga)

Iako je ovo pomalo hrabro izdanje to nije ništa novo za Lady Gagu koju mnogi smatraju modnom kameleonkom. Ovo je bio tek prvi u nizu koncerata pa ćemo vidjeti hoće li se na sljedećem koncertu pojaviti s nekom potpuno drukčijom frizurom. Zadnji koncert je na rasporedu 6. srpnja.

Ljepota