Jacquemus, LaQuan Smith, Chloe
Launchmetrics //

Jacquemus, LaQuan Smith, Chloe

Prema psihologiji, upravo naša omiljena nijansa plave, kraljevsko plava, povezana je s vjerodostojnošću i pouzdanošću, a to je i logično s obzirom na to da je to ipak kraljevska boja. I zapravo, uopće nam se ne čini kao slučajnost što svi proizvodi uz koje znamo da nas provjereno čeka dobar odmor dolaze upravo u ovoj boji.

Čini nam se kako je upravo plava boja, boja s kojom smo najviše okruženi tijekom ljeta, kao i da brojne stvari uz koje stvaramo najljepše uspomene dolaze upravo u njoj. Pa tako malo trenutaka u nama budi mir kao pogled na plavo more koje od svjetlijih nijansi postaje sve tamnije, a onda negdje na obzoru se spaja s plavim nebom. U tim trenutcima se osjećamo istinski sretno, a posebno onda kada smo okruženi prijatelji s kojima nikada ne znamo kamo će nas odlazak na plažu odvesti, ali često uključuje slanje poruke “ostajem na pivu”. Zbog svoje rasprostranjenosti nas ni malo ne čudi što je plava boja toliko popularna i u trenutnoj modnoj sezoni. Kako bi naš odmor u isto vrijeme bio prepun nezaboravnih trenutaka i dobre zabave, donosimo vam tri modne kombinacije koje će se savršeno uklopiti u sanjivo i moderno plavetnilo ovog ljeta, za svako doba opuštenih dana zasluženog godišnjeg odmora!

BLUE BEACHES

Kupaći kostimi nam ovog ljeta postaju savršeni temelji za odlične modne kombinacije. Tko kaže da se na plažu ne može ići ‘’sređen’’? Naravno, ne pričamo o odlasku na plažu u glamuroznoj toaleti, već o ležernim i efektnim kupaćim kostimima, te raznim must-have dodacima koji naše ležanje na plaži pretvara u potpuno novu dimenziju. 

Što to Schiaparelli, Chanel i Maison Margiela imaju zajedničko? Inače rijetko što, no za aktualnu sezonu su na svojim pistama predstavili nekoliko interesantnih opcija i kombinacija s plavim kupaćim kostimima koje jedva čekamo rekreirati na svoj način. Od kostima sa šljokicama do onih sa printom ili imitacijom nekog unikatnog materijala, plavi kupaći kostimi su definitivno savršen izbor za sve naše ljetne aktivnosti. Ove sezone preferiramo one jednodijelne - što zbog udobnosti, što zbog lakoće kombiniranja ostatka odjeće s njima.

Uz plavo more, pravo osvježenje će vam pružiti i 1664 Blanc, pivo sa stilom koje se savršeno uklapa u vašu ljetnu viziju. Pivo se uvijek čini kao dobra ideja nakon plivanja i sunčanja, a kraljevsko plava boca u kojoj se nalazi ukusni 1664 Blanc postaje pravi modni dodatak. Savršeno za plažu, ovo lagano pivo će se svidjeti i onima koji nisu ljubitelji klasičnih varijanti tog pića. Njegova posebnost proizlazi iz savršene harmonije citrusnih nota i začina te suptilne gorčine, koja stvara izvrsnu ravnotežu okusa i čini svaki gutljaj nezaboravnim. Karakterističan profil okusa i profinjen izgled čine ga najboljim izborom za sve one koji traže nešto  posebno u svojem izboru piva. Spakirajte ga u svoju omiljenu traper torbu ili ga naručite u svom omiljenom kafiću uz plažu, jer oduševit će vas i okus i izgled.

AFTER BEACH BLUES

Niste tip od prženja na plaži, ali svejedno želite okusiti barem malo tog čarobnog zalaska sunca koji nerijetko provodimo na after-beach zabavama? Onda imamo savršenu kombinaciju za vas! Vaša prednost leži u tome što imate više vremena za odmor i sređivanje u klimatiziranom prostoru, pa vas definitivno možemo vidjeti u puno zahtjevnijem outfit poput dugih haljina ili vješto vezanih parea. Inspiracija ovog ljeta nam je nova Jacquemusova kolekcija prikazana na Capriju, ali i ležerna boho estetika iz predzadnje Chloe kolekcije. Za one koji after-beach party smatraju idealnom zamjenom za izlazak, tu su opcije poput senzualnih komada LaQuana Smitha, a u sve to zasigurno moramo ubaciti i udobne Alaia balerinke s delikatnom i prozračnom mrežom. Definitivno možemo zamisliti kombiniranje plavih nijansi poput onih koje se približavaju zalaskom sunca i zlatnih koje neodoljivo podsjećaju na suton, ali i na intenzivne boje citrusa.

Ipak, zabave nakon plaže su u našim očima savršena prilika za hladna pića, druženje s prijateljicama i intenzivnu relaksaciju na ležaljkama. Ponekad nam u takvim situacijama vrijeme brže prolazi, pa ni ne primijetimo kako smo na druženju ostali par sati duže od planiranog. Uz 1664 Blanc će čak i oni koji ne piju pivo poslati poruku “dođem kasnije, zapela sam na pivi”, a uživat će u citrusnim notama okusa i stylish plavoj bočici koja se lako prepozna iz daleka. Baš kao i ova modna kombinacija!

ROYAL BLUE NIGHTS

Nakon toliko dugog dana na plaži ili zabavi, tko će naći vremena i snage za izlazak?! Pitate se, no onda brzo zaključite kako je godišnji samo jedan, te da je bolje noć provesti u društvu nego pod klimom i pred televizorom. Ljetni izlasci imaju tu posebnu čaroliju, jer nam poput Plave vile daju neopisivu snagu i energiju koju možemo doživjeti samo uz morski zrak. Uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima, za naše večernje izlaske i šetnje odabiremo kombinacije koje se diče svojim plavim nijansama. Poput Diesela koji je za svoju ovogodišnju Resort kolekciju predstavio nekoliko traper komada koji se neodoljivo igraju s teksturama i materijalima.

Uz vašu cool, no glamuroznu kombinaciju, tople ljetne večeri pod plavim svjetlima klubova na otvorenom možete rashladiti s modernim 1664 Blanc pivom. Još je bolja opcija ako vam se u ispijanju iz ove kraljevsko plave boce pridruži vama draga osoba ili više njih. Znamo da će uživati jednakom mjerom poput vas, jer zbog svog jedinstvenog i osvježavajućeg okusa, u njegovom će okusu podjednako uživati i žene i muškarci. Ne zaboravite, ističe se svojom bocom koja pod svjetlima reflektora i lasera dobiva potpunu novu dimenziju! Svojim plavim presijavanjem će ovo pivo sa stilom svakoj vašoj modnoj kombinaciji dati još upečatljiviji izgled, a noć će ispuniti nezaboravnim trenucima uživanja.

Moda