Profimedia //

Sinoć je održana dodjela BET Awardsa, a iako je bilo jako puno dobro odjevenih žena, nama je za oko zapeo Colman Domingo koji je apsolutno izdominirao u Ferrari odjelu iz kolekcije za jesen/zimu 2024. Ovo nije prvi put da nas je glumac oduševio svojim modnim odabirom, ali moramo priznati kako je upravo ovo Ferrari odijelo, Colmanovo najbolje izdanje do sada. 

Crno svilenkasto odijelo s upečatljivim crvenim i srebrenim detaljima glumac je iskombinirao s predivnim De Beers nakitom, odnosno ogrlicom koja je posebno došla do izražaja. Ferrari je brend koji je i inače poznat po svojim elegantnim linijama i besprijekornom kroju, a ovo odijelo koje je savršeno naglasilo Colmanovu samouvjerenost na crvenom tepihu, nije bilo iznimka. Ono što nas je posebno privuklo su hlače odijela koje su na sebi imale zanimljive crvene detalje koji su zahvaljujući crnom kontrastu odijela i cipela, posebno došli do izražaja. 

Colmanov odabir odjeće uvijek na ovaj ili onaj način donosi jednu posve novu energiju na događaj, sjetimo se samo ovogodišnje Met Gale na koju je nosio gender fluid odijelo kojem je odao počast Chadwicku Bosemanu i legendarnom modnom uredniku Andreu Leonu Talleyju kao i svih lookova koje je glumac nosi za premijeru Euphorije.

Tako možemo zaključiti kako je Colmana Dominga u Ferrari odijelu majstorska lekcija suvremene muške elegancije i sofisticiranosti. Veselimo se vidjeti što nas sve od ovog talentiranog glumca očekuje u budućnosti. 

Moda