Deva Cassel
Dior Press //

Deva Cassel

Deva Cassel i Dior su spoj na koji smo već odavno navikli, no oduvijek se iznova uvjerimo koliko dobro nosi sve njihove komade. Ako niste znali, s obzirom na činjenicu da ne dijele prezime, Deva je kćer legendarne Monice Bellucci koja je definitivno utjecala na njen stil i vizualni identitet. Krenula je majčinim stopama po pitanju karijere, te se tako nedavno pojavila u Netflixovoj seriji Il Gattopardo.

Osim toga, kao i njena majka u devedesetima i tijekom ranih godina novog milenija, Deva je postala jedno od zaštitnih lica brenda Christiana Diora koji trenutno vodi Maria Grazia Chiuri. Već smo je nekoliko puta imali prilike vidjeti na Diorovim revijama i kampanjama, a njen izbor ovog brenda za rimsku premijeru filma Inside Out 2 nas je apsolutno oduševila.

Crno nikada ne izlazi iz mode, pa se tako Deva odlučila pojaviti u ležernoj, crnoj bluzi i pripadajućim hlačama. Oduševile su nas njene cipele, također s potpisom Diora, koje su na sebi imale intrigantan izvezeni detalj u obliku mašnica. S velikim uzbuđenjem pratimo razvoj njenog stila i modnog puta!

Moda