Sabrina Elba
Profimedia //

Sabrina Elba

Sabrinin modni put je uvijek zanimljivo pratiti. Polako ali sigurno je postala jedna od naših apsolutnih favorita, sve to zahvaljujući svojoj stilistici i omiljenoj modnoj kreatorici sadržaja Kim Russell, poznatijoj kao @thekimbino na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Russell (@thekimbino)

Sabrina je bila jedna od uzvanica na ekskluzivnu Schiaparelli reviju visoke mode koja već nekoliko godina zaredom službeno otvara jedan od najljepših i najglamuroznijih razdoblja pariške, ali i svjetske modne industrije. Očarala nas je u Schiaparelli total looku koji se ranije ove godine pojavio na pret-a-porter reviji za jesen ove godine.

Sako i hlače od baršuna krase detalji krojačkog metra izvezeni na lapelima sakoa, što je jedan od zaštitnih znakova kuće Schiaparelli koje je Roseberry dodatno modernizirao i vješto prilagodio suvremenom dobu. Oduševile su nas i njene čizme s interesantno zaobljenom potpeticom, također Schiaparelli, koje su dodale određeni western i cowboy štih cijeloj toj kolekciji.

Sretni smo što ponovo vidimo Sabrinu na revijama visoke mode u Parizu, te smo sigurni kako nas sigurno neće razočarati svojim ostalim lookovima spremnim za ove glamurozne dane!

Moda