Zendaya
Profimedia //

Zendaya
 

Zendaya, o kojoj u zadnje vrijeme mediji ne prestaju pričati, nas je opet oduševila svojom kombinacijom. Kombinacije ove talentirane glumice su nas tijekom ove godine ostavljale bez daha, a njen pristup modi često privlači pažnju i inspirira nove trendove u svijetu mode. 

Met Gala je večeras, a Zendaya je već zasjala u haljini koja prati temu ovogodišnjeg najvažnijeg modnog događaja. Poznata glumica je sinoć fotografirana u New Yorku prije večere povodom Met Gale koju je organizirala Anna Wintour i Metropolitanski muzej, a nosila je arhivsku haljinu iz ere Johna Galliana iz kolekcije za proljeće 1998. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli zendaya fan account🧚🏽‍♀️ (@zendayacollective)

Uz pomoć njenog stilista Lawa Roacha je zablistala i ovoga puta. Zendaya je viđena u Diorovoj pletenoj haljini koju krasi prozirni panel s uvezenim leptirima koji otkriva dio dekoltea i leđa.Predivnu Dior haljinu, upotpunila je njenim omiljenim bijelim Louboutin salonkama. Radi se o modelu So Kate a Roach se jednom prilikom našalio kako su te cipele treći partner u njihovoj vezi.

Zendaya
Profimedia

Zendaya
 

U velikom smo iščekivanju za večerašnju Met Galu, čija je tema 'The Garden of Time'. Osim Zendayine, koja rijetko kad promaši, večeras ćemo vidjeti razne kombinacije koje će biti inspirirane buđenjem mode. Ova tema pozvala je dizajnere i poznate osobe da se igraju s konceptima sna, prirodnog svijeta i buđenja kroz svoje modne odabire i kreacije.

Moda