Rihanna
Profimedia //

Rihanna

Tijekom ovog tjedna smo doznali kako će upravo Rihanna, modni kameleon i kraljica svih crvenih tepiha, postati novo lice legendarnog parfema J’Adore. Tu je titulu već dva desetljeća držala glumica Charlize Theron, a vjerujemo kako joj nema bolje nasljednice od jedne od najvećih zvijezda današnjice koja je svojim stilom promijenila sve, pa tako i Dior. Rihanna i ova modna kuća imaju dugu povijest, pošto je već nekoliko puta bila lice njihovih raznih kampanja, a s Diorom je prvi put ikada ušla u ulogu dizajnerice kada je za kuću dizajnirala posebne naočale za brend.

Bilo je očekivano viđati ju sve češće u Dioru, no Rihanna to radi znatno drugačije od ostalih ambasadora brenda. Sinoć u Parizu se pojavila u vintage crvenom kaputu koji po sebi ima strateške izreze koji naglašavaju, ali i otkrivaju liniju tijela. Kaput potpisuje John Galliano, a prvi put je viđen u Dior kolekciji za jesen 2002. Rihanna je ovaj jedinstveni kaput uparila sa legendarnom shearling Fendi Baguette torbicom.

Šuška se kako njen partner A$AP Rocky sprema poseban modni projekt za nadolazeći tjedan visoke mode, pa smo stoga sigurni da ćemo ju sve češće viđati u odličnim modnim kombinacijama širom Pariza.

Moda