Bella Hadid
Profimedia //

Bella Hadid

Na Filmskom festivalu u Cannesu, svi su uzbudljivo iščekivali poznatu manekenku, a tko čeka taj i dočeka. Bella je već stalni gost Filmskog festivala čijim izdanjima se uvijek veselimo. Kada je u nedjelju stigla na Francusku Rivijeru, svojom je pojavom zaokupila svu pažnju medija i paparazza koji su je neumorno snimali i fotografirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ria & Fran (@chicksintheoffice)

Bella je nosila mini usku smeđu haljinu s tankim naramenicama sa zanimljivim prošivenim detaljima, u kojoj je izgledala zapanjujuće. Elegantnu haljinu je iskombinirala uz Pradine ružičaste antilop cipele, te Pradinu satensku torbu u bež boji koju krase trodimenzionalni cvjetni detalji. Cijeli look je upotpunila zlatnim nakitom te zlatno obrubljenim pravokutnim sunčanim naočalama, brenda DMY Studios. S frizurom se nije previše igrala – imala je raspuštenu kosu s prednjim dijelovima zalizanim iza uha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ☄ Hadid's Sisters ☄ (@bellagigiupdates)

Na radost društvenih mreža i šire, Bella nije došla samo odmoriti na francusku rivijeru, već se jučer pojavila u risque prozirnom komadu koji potpisuje Anthony Vaccarello za Saint Laurent. Točnije, look 7 iz kolekcije koju je većina prozvala apsolutno nenosivom, jer na entu potenciju stavlja trend prozirne odjeće. Kao i inače, Vaccarello je ovom kolekcijom ciljao na jednu vrstu tjelesne građe i vitkosti koju Bella Hadid itekako ima, te upravo zbog toga ova haljina na njoj izgleda maestralno.

Prošle godine nismo je vidjeli na crvenom tepihu u Cannesu, a ovo odvažno izdanje ćemo definitivno dugo pamtiti uz ostala. Obožavamo njen teško nadmašivi look kada je nosila Schiaparelli haljinu s velikom zlatnom ogrlicom, 2022. kada nas je iznenadila savršenom arhivskom Gucci haljinom iz ere Toma Forda, te 2016. u crvenoj haljini s prorezom s potpisom Alexandrea Vauthiera. Nadamo se još kojem looku na ovogodišnjem festivalu u Cannesu, jer bez Belle to jednostavno nije to!

Moda