Ivana Ergić i Vedrana Ergić
Fotografije: John pavlish, mateo mučnjak //

Ivana Ergić i Vedrana Ergić

Ovogodišnju nagradu za NAJBOLJI DIZAJN INTERIJERA powered by TRIKA su dobile Ivana Ergić i Vedrana Ergić, autorice Obiteljske kuće M koja se istaknula svojim spojem sofisticirane dizajnerske atmosfere i toplog ambijenta koji je postignut upotrebom pomno odabranih materijala. Nagradu su im uručili naši prezenteri, prošlogodišnji dobitnici nagrade Visković.Visković i dizajner interijera Boran Petljak.

Zrinka Visković, Vatroslav Visković i Boran Petljak
//

Zrinka Visković, Vatroslav Visković i Boran Petljak

//

Obiteljska kuća M smještena u rezidencijalnom dijelu Zagreba se ističe promišljenom prostornom organizacijom koja briše granice između unutarnjih i vanjskih prostora, stvarajući dojam totaliteta prostora. Dizajn se oslanja na minimalističku estetiku koja stavlja naglasak na prirodne materijale, poput drva i kamena, čime je postignuta topla, ali sofisticirana atmosfera. Suptilna paleta boja i pažljivo pozicionirani prostorni elementi stvaraju funkcionalan i harmoničan ambijent prilagođen suvremenom obiteljskom životu. 

Obiteljska kuća M
//

Obiteljska kuća M

Obiteljska kuća M
//

Obiteljska kuća M

Spoj svih ovih elemenata je zadivio naš žiri, te su Ivana Ergić i Vedrana Ergić definitivno zaslužile svoju nagradu za NAJBOLJI DIZAJN INTERIJERA powered by TRIKA.

Ivana Ergić i Vedrana Ergić (JEDANJEDAN.ARHITEKTURA)
//

Ivana Ergić i Vedrana Ergić (JEDANJEDAN.ARHITEKTURA)

Marija Gale i Trika tim
//

Marija Gale i Trika tim

//

Svaki dizajner interijera dobro zna da bez odličnih materijala, izrade i pomno odabranih oblika nema pobjedničkog interijera. Savršen interijer možete imati i vi uz Triku! Trika se ističe u planiranju i opremanju rezidencijalnih prostora kroz pažljiv odabir kvalitetnih brendova, što im omogućuje stvaranje skladnih interijera. Njihov pristup usmjeren je na klijente, uz individualizirani odabir namještaja prema potrebama prostora. Nude kompletnu logističku podršku, od ideje do realizacije. Njihov portfolio uključuje proizvode poznate po udobnosti i stilu. Trika se brine za estetiku, ali i funkcionalnost prostora. Posvećeni su detaljima, što osigurava jedinstvenost svakog projekta. Time omogućuju klijentima da bez stresa ostvare svoje vizije interijera.

Elle Style Awards