Launchmetrics //

Titulu najelegantnijeg jesenskog modnog komada, klasični bež baloner, nosi već dugi niz godina. Njegova neupitna svestranost razlog je njegove dugotrajnosti, a u njemu izgledaju jednako elegantno i žene i muškarci. Ove jeseni, modni klasik dobiva suptilan zaokret, odnosno, u fokus dolaze nove boje balonera koje imaju značajan utjecaj na cjelokupni izgled.

Ove nijanse osiguravaju nam da ostanemo u trendu. dok još uvijek uživamo svu svestranost i eleganciju koju baloneri pružaju. Vidjeli smo ih na revijama onih “najvećih” za sezonu jesen/zima 2024., au nastavku izdvajamo 4 boje koje će vrlo brzo ispuniti ulice gradova i nadamo se, naše ormare!

1.Bogata smeđa

Smeđa se ističe kao najznačajnija boja manje više svake jeseni, ali ove posebno. Luksuzna i svestrana, smeđa je zapravo mekša alternativa crnoj boji, a savršeno se uklapa uz tople tonove poput narančaste, žute i crvene boje. Smeđi baloner definitivno daju dubinu izgledu, a to ih čini nezaobilaznim izborom za jesen.

2. Sivo-plava 

Sivo- plava boja odličan je odabir za baloner. Možete je nositi u kombinaciji s klasičnim trapericama ili pencil suknjama za hladan, ali sofisticiran izgled. Istovremena ispranost i punina ove nijanse ono je što je izdvaja u moru istih klasičnih balonera.

3. Bordo

Surprise, surprise... Bordo boja imat će glavnu riječ i ove sezone. Ova bogata nijansa savršeno se slaže s nježnijim tonovima poput  bež i ružičaste, te donosi dašak drame u svaku kombinaciju. 

4. Svijetla krem boja

Krem baloneri slični su bež klasiku, ali ipak predstavljaju dosta svjetliju opciju. Ova boja služi kao osvježavajuća alternativa tamnijim nijansama koje se obično nose u hladnijim mjesecima, a uz pomoć nje, lako postižete nešto uglađeniji izgled. 

Moda