Unsplash
//

Unsplash

Sve smo barem jednom došle na plažu i pomislile – da mi je barem imati dobru knjigu u ruci! Zatim brže bolje posegnemo za bilo kojim naslovom koji ugledamo na kiosku ili u dućanu. Ove godine bit ćemo pripremljene! Naklada PULS preporuča 6 slasnih naslova koje će ili zapaliti vašu želju svojim ljubavnim naslovima, ili utažiti žeđ za ubojstvima svojim krimićima. Za mlade djevojke (i sve koje se tako osjećaju) tu su i coming of age krimići – kombinacija mladenačkog štiva i kriminala.

Uronite u svijet strasti, tajni i opasnosti s izborom 6 naslova ljetnog štiva! Evo naših preporuka koje su osvojile srca čitatelja diljem svijeta:

Mračna ljubav

Vrući ljubić

Vatrena ljubavna priča koja označava početak serijala "Twisted" autorice bestselera New York Timesa i BookTok senzacije Ane Huang. Alex Volkov je vrag s licem anđela, markantni bog seksa, opterećen obiteljskom tragedijom i željom za osvetom. Kada mora provesti vrijeme s mlađom sestrom svog najboljeg prijatelja, Avom Chen, njihova zabranjena ljubav oslobađa tajne koje bi ih mogle uništiti.

Vatrena poglavlja Mračne ljubavi su: 19, 22, 24, 26 i 43  – preporučamo da ih pročitate tamo gdje ćete se moći opustiti i uživati.

Sve što skrivamo od svjetla

Napeti ljubić

Lucy Score, autorica s top liste najprodavanijih knjiga USA Todaya i New York Timesa, vraća nas u šarmantan gradić Knockemout u Virginiji. Načelnik policije Nash Morgan suočava se s osobnim demonima dok pokušava zaštititi svoj grad. Susjeda Lina Solavita donosi svjetlo u njegov mračni svijet, ali i svoje vlastite opasnosti koje bi ih mogle razdvojiti zauvijek. Uživajte u ovoj suvremenoj romansi dok ispijate koktel u hladu!

Dijelovi Knockmeout trilogije: Sve što nismo preboljeli, Sve što skrivamo od svjetla, Sve što smo ostavili iza sebe.

Kućna pomoćnica

Napeti psihološki triler

Bestseler USA Todaya, Kućna pomoćnica je triler koji se čita u jednom dahu, sa zapletom koji je zapalio Instagram i TikTok. Ovaj roman majstorice trilera Freide McFadden poput vihora je osvojio čitatelje diljem svijeta – preveden je na 35 jezika, već više od godinu dana postojano drži svoje mjesto pri vrhu Amazonove ljestvice najprodavanijih knjiga, a Lionsgate mu je već otkupio prava na ekranizaciju.

Tajna kućne pomoćnice

Eksplozivan nastavak

Nakon napetih događanja u "Kućnoj pomoćnici", Freida McFadden vraća nas u svijet obitelji Garrick s novim misterijima i opasnostima.“Ovaj savršeni dom ima jedno pravilo. Ne gledaj što se krije iza zatvorenih vrata.“

Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure

Krimić za mlade

Priča Holly Jackson, koja se od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, prati Pippu Fitz-Amobi u istrazi misterija oko smrti Andie Bell. Pippa otkriva mrežu tajni koje bi je mogle koštati njene sigurnosti, ali i njenog života.

Dobra cura, zla krv

Iščekivani nastavak

U misterioznom nastavku dugogodišnjeg bestselera New York Timesa, Pip Fitz-Amobi se suočava s novim opasnim slučajem. Pip više nije detektivka. Uz pomoć Ravija Singha, pokrenula je true crime podcast o slučaju koji su zajedno riješili prošle godine. Iako je podcast postao viralan, Pip ustraje u tome da su njeni istražiteljski dani iza nje. No, sve se mijenja kad njen poznanik Jamie Reynolds nestane.

Ovi naslovi jamče uzbudljivo ljeto puno strasti, tajni i neočekivanih obrata! Uživajte u svakoj stranici!

Lifestyle