Louis Vuitton SS25
Launchmetrics //

Louis Vuitton SS25

Nazvana “Le monde est à vous”, kolekcija je slavila različitost s paletom boja kože, a umjesto da se izravno fokusira na sport, Williams je novom kolekcijom naglasio ljudski potencijal i dobrotu. Luksuzni predmeti poput jakni od krzna i kaputa ukrašeni kristalima posebno su se istaknuli, dok su se teme zrakoplovstva i nogometa provukle kroz dinamične elemente poput torbe u obliku nogometne lopte i teških pilotskih jakni.

Kao i u manje više svakoj LV muškoj kolekciji, bila je vidljiva i tematika putovanja i to kroz klasične LV kofere i vikend torbe, a legendarni Damier uzorak brenda bio je transformiran na više načina. Tako smo ga mogli primijetiti na tradicionalnom crnom baršunu, ali i živopisnom i višebojnom traperu.

Osim putovanja, bilo je i nekoliko elemenata koji su u fokus stavili popularnu kaubojsku estetiku, no oni nas i nisu pretjerano iznenadili budući da smo već upoznati s tim kako je i sami Pharrell veliki pobornik ovoga western trenda.

Nova kolekcija zapravo pokazuje kako elegancija i zabava mogu koegzistirati u muškoj modi. Pa tako održavanjem relevantnosti i poštivanjem baštine, Pharrell i Louis Vuitton opet nude osvježavajuću perspektivu u često monotonom modnom pejzažu.

Predstavljanje kolekcije pratila je živa orkestralna pratnja, a šuška se kako bi upravo originalna kompozicija s revije “Triumphus Cosmos” mogla postati i himna za nadolazeće Olimpijske igre.

Moda