Posuda za maslac 6,99 eur
Sinsay //

Posuda za maslac 6,99 eur

Jesen donosi hladnije dane i večeri koje nas prisiljavaju da stojimo unutar toplih i ugodnih domova. Stoga, idealno je vrijeme da osvježite interijer s nekoliko jednostavnih dekoracija koje će vaš dom pretvoriti u pravu cozy oazu. Evo 5 ideja kako da s pomoću simpatičnih ukrasa i dekoracija unesete jesenski duh u svoj prostor: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bonnie Barton (@flashesofstyle)

1. Jesenski vijenci 

Jesenski vijenci su predivan način da ukrasite ulazna vrata. Vijenci s elementima suhog lišća, šiški ili bundeva dostupni su manje-više u svakoj trgovini za doma, a ako ste dovoljno kreativni, možete ih napraviti i sami. Kako god, ovaj simpatičan detalj stvorili će toplu dobrodošlicu za svakog tko uđe u vaš dom.

2. Bundeve 

Nema jeseni bez bundeva! Male, dekorativne bundeve različitih veličina i boja savršene su za postavljanje na stolove, police ili čak stepenice. Kombinirajte bijele, narančaste i zelene bundeve kako biste stvorili šareni jesenski prizor, a možete ih dodati i u staklenke za dodir rustikalnog štiha. 

3. Sezonski stolnjaci i salvete

Ako volite organizirati večere, stolnjaci i salvete s motivima lišća, bundeva ili kukuruza pomoć će vam postići pravu cozy atmosferu. Kombinirajte ih s prirodnim materijalima poput drvenih podmetača ili keramičkog posuđa, a dodajte i simpatične šalice u obliku bundeve ili jesenskog voća.

4. Svijećnjaci

Bakrene i zlatne nijanse unose sofisticiranost u svaki interijer, a posebno se dobro uklapaju u jesensku paletu boja. Vaze ili svijećnjaci u ovim nijansama dodat će dozu elegancije svakom kutku vašeg doma i istovremeno utopliti prostor. U trgovinama čak možete pronaći i svijećnjake u zanimljivim jesenskim motivima poput lišća ili kestena. 

5. Pletene dekice i jastučići

Nema boljeg vremena za izvlačenje debelih pletenih dekica i udobnih jastučića od jeseni. Njihove teksture i topli tonovi tamnocrvene, smeđe ili senf žute učinit će vaš dnevni boravak savršenim mjestom za opuštanje i gledanje cozy filmova tijekom hladnih večeri.

Lifestyle